Tom Hanks’ten coronavirus için yeni mesaj: Bu da geçecek

Share

Eşi Rita Wilson’la birlikte yeni tip Koronavirüs (Covid-19) karantinasında olan aktör Tom Hanks, son durumu hakkında bilgilendirme yaptı. İlk belirtilerin ardından iki hafta geçtiğini söyleyen Hanks, “Daha iyi hissediyoruz” mesajını paylaştı.

Avustralya’da hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilen 63 yaşındaki oyuncu, eşiyle birlikte kiraladıkları evde kendilerini karantina altında tutuyor.

Hanks, Instagram’dan, “Selam millet. İlk belirtilerimizin üzerinden iki hafta geçti ve daha iyi hissediyoruz. Bir yerde korunaklı şekilde kalmak işe yarıyor: Başkasına bulaştırmıyorsunuz. Başkasından size bulaşmıyor. Sağduyu, değil mi?” ifadelerini kullandı.

Aktör ayrıca, bu dönemde bazı konfor alanlarından vazgeçmek gerektiğini de belirterek “Bu da geçecek. Bunu çözebiliriz” mesajı verdi.

T24

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...