iPhone 12’nin çıkış tarihi yıl sonuna kayabilir

Share

Coronavirüs birçok sektörü etkilemeye devam ediyor. Ülkemizi ve tüm dünyayı etkileyen virüs hem ekonomiyi hem de insanlığı büyük ölçüde etkiliyor. Ülkemizde de bu akşam açıklanan karar ile corona virüsü nedeniyle eğitime verilen ara 30 Nisan’a kadar uzatıldı. Teknoloji sektöründeki raporlar ise iPhone 12 çıkış tarihi ile alakalı kötü haberi verdi.

İsabetli sızıntılarıyla tanınan Nikroni’nin raporuna göre, Apple’ın yeni iPhone 12 ailesini Eylül ayında değil de Kasım veya Aralık ayında yani yıl sonunda tanıtma ihtimali var. 5G bağlantısını destekleyen ilk iPhone olması beklenen yeni iPhone modellerinin Kasım ayında çıkacağına dair farklı raporlar da gelmeye devam ediyor.

Rapor ayrıca, Apple yöneticilerinin, corona virüsün dünyadaki ekonomiler üzerindeki devam eden etkisi nedeniyle yeni nesil cihaza olan talebin alışılmadık derecede düşük olacağı konusunda endişeli olduklarını da bildirdi.

Raporda tedarik zinciri süreciyle alakalı Apple’ın herhangi bir sorun yaşamadığı ve tek sorunun arz-talep dengesi olduğu da vurgulandı. Çünkü Apple’ın bu yıl 5G’nin yanı sıra yeni iPhone serisinde kullanıcıları heyecanlandıracak birçok sürprizi olacak gibi duruyor. Eğer talep düşük olursa yeni iPhone için yapılacak yeniliklerin dönem içinde Apple’a olumsuz yansıyacağı düşünülüyor.

https://shiftdelete.net/iphone-12-cikis-tarihi-icin-kotu-haber-sizdirildi

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...