Samsung Galaxy Fold 2 render görüntüleri ortaya çıktı

Share

Galaxy Fold 2 render görüntüleri sızdırıldı.

Samsung‘un merakla beklenen bir diğer katlanabilir modeli için tasarım detayları da belli oldu. Bundan önce de Galaxy Fold ve Galaxy Z Flip kullanıcılarla buluşmuştu.

Galaxy Fold 2 de bir önceki model, Galaxy Fold gibi bir tasarıma sahip olacak. Galaxy Fold yatay katlanabilir tasarıma sahipti. Galaxy Z Flip de dikey katlanabilir tasarımla satışa çıkmış ve oldukça rağbet görmüştü.

Samsung katlanabilir modelleri için çalışmalara devam ediyor. İlk modele gelen yorumların ardından ikinci model için çalışmaları devam ettiren firma, ikinci modelde de ilk modele benzer bir görünümü tercih etti. Daha önceden de Galaxy Fold 2 özellikleri de belli olmuştu.

Belli olan özelliklere göre telefon 7.7 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olacak. 120 Hz yenileme hızı bulunan bu ekranda, QXGA Plus desteği de bulunuyor. İkincil ekran ise 6.4 inç boyutunda Full HD Super AMOLED olduğu belirtilmişti.

Telefonda 64 Megapiksel telefoto, 12 Megapiksel geniş ve 12 Megapiksel ultra geniş kamera bulunacak. Bunlarla birlikte hem ön hem de arka tarafta 10 Megapiksel olan selfie kamerası yer alacak.

Snapdragon 865‘ten güç alacağı söylenen telefonun 5G desteğiyle kullanıcılarla buluşacağı söyleniyor. Modelin ne zaman tanıtılacağı şu an için belirsiz.

https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-fold-2-render-goruntuleri-ortaya-cikti

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...