Xiaomi’nin 2020’de tanıtacağı yeni telefonlar belli oldu

Share

Xiaomi tanıtacağı telefonlar ortaya çıktı! Hem Xiaomi hem de Redmi‘ye ait olan modellerin çıkış tarihi belli oldu. Ortaya çıkan bilgilere göre modeller bu senenin 3. çeyreğinde kullanıcılarla buluşacak. Gelecek Xiaomi modelleri ile şirket adından söz ettirmek istiyor.

Ortaya çıkarılan modeller içinde bulunduğumuz yıl içinde temmuz, ağustos ve eylül ayı içinde tanıtılacak. Bazı aynı modeller Xiaomi ya da Redmi ismi altında piyasaya sürülecek.

Xiaomi ile birlikte alt markaları Redmi ve Poco‘nun duyuracağı modeller ortaya çıktı. Ortaya çıkarılan modeller arasında daha önce bilinenler bulunuyor. Ancak daha önceden ortaya çıkmamış modellerin olduğu da dikkat çekiyor. Modelleri yayınlayan kaynak, bu bilgiyi bir Xiaomi çalışanının şifrelenmiş e-posta’sından aldığını iddia etti. İşte o modeller.

Bu yıl gelecek Xiaomi modelleri

Xiaomi Mi 10T: Bu model, Xiaomi Mi 9T’nin devamı olarak gelecek. Ayrıca bu model bazı ülkelerde Redmi K20 olarak piyasaya çıkmıştı. Yine modelin Redmi K30 olarak çıkma ihtimali bulunuyor.

Xiaomi Mi 10T Pro: Xiaomi Mi 9T Pro’nun bir sonraki versiyonu olan model, Redmi K30 Pro ismiyle de bazı ülkelere sunulabilir.

Xiaomi Mi 10S: Bu modelin büyük bir ekrana sahip olacağı iddia ediliyor. Yine iddialara göre bu model bazı ülkelerde Redmi X10 ya da Poco F2 ismiyle satışa çıkacak.

Xiaomi Mi 10S Plus 5G: Bu model de Mi 10S’nin 5G destekli versiyon olması bekleniyor. Yine aynı isimlere ek olarak “5G” eklenerek satılabileceği söyleniyor.

Xiaomi Mi 7 (2020): Şirket daha önce duyurmayıp atladığı “7” serisi için çalışmalar içinde olabilir. Bu model yerine direkt Xiaomi Mi 8 tanıtılmıştı.

Xiaomi Mi MIX 4 ve Mi MIX 4S: Xiaomi’nin oldukça ses getiren telefon serisinde gelecek modellerin ismi böyle olacak.

Xiaomi Mi 10 Lite: Xiaomi Mi 10 oldukça ilgi gören bir model olmuştu. Performanslı ile dikkat çeken telefonda bir de “lite” sürüm kullanıcılarla buluşacak.

Xiaomi Mi Zero: Herhangi bilgi bulunmayan modelin bir konsept tasarım olabileceği söyleniyor.

Bu yıl gelecek Redmi nodelleri

Redmi de ülkemizde olduğu biri birçok ülkede başarı yakalamış alt marka olarak dikkat çekiyor. Redmi için 4 yeni modelin gelmesi öngörülüyor. İşte o modeller.

Redmi 9 ve Redmi 9A: Redmi 8 serisinin oldukça yüksek satış rakamları elde etmesinin ardından firma, bu serinin yeni üyelerini geliştirmeye başlamıştı. Daha önceden de bu seri hakkında bilgiler gelmişti.

Redmi Note 9S Plus: Redmi Note 9 Pro Max üzerinde birkaç değişiklik sonucu bu modelin piyasaya çıkması bekleniyor.

Redmi X10 4G: Redmi, X serisine başlamaya hazırlanıyor. Seride ilk olacak olan X10 modeli hakkında herhangi bir bilgi henüz yok.

Redmi X10 5G: Redmi, X serisinde bir 5G destekli bir modeli kullanıcılarla buluşturmayı planlıyor.

Bu yıl gelecek Poco modelleri

Poco da bazı ülkelerde faaliyet gösteren bir alt firma. Geçtiğimiz aylarda yapılan çalışmayla da Poco kendi başına bir marka haline getirilmişti. İşte bu markaya ait gelecek modeller.

Poco X2 Pro: Poco X2, Redmi K30 ismiyle de bazı ülkelerde satışa çıkmıştı. X2 Pro’nun de Redmi K30 Pro olabileceği söyleniyor.

Poco F2: Bu modelin Redmi X10 veya Redmi X10S ile aynı olacağı söyleniyor.

Poco F2 Pro 5G: Bu modelin de Xiaomi Mi 10S Plus ya da Redmi X10 5G olabileceği söyleniyor.

https://shiftdelete.net/xiaomi-tanitacagi-telefonlar-sizdirildi

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...