En iyi görüntülü konuşma uygulamaları

Share

Corona virüsü salgınından dolayı sosyal izolasyonun ön planda olduğu ve evde kalınan şu günlerde sevdikleriyle görüşmek isteyenler en iyi görüntülü konuşma uygulamalarını araştırmaya başladı. Sevdiklerinizle uzak olsanız da hasret gidermek için bu uygulamalardan faydalanabilirsiniz.

İster bilgisayarınızda isterseniz de cep telefonunuza indirerek görüntülü konuşma programlarından faydalanabilirsiniz. Sizler için daha kaliteli görüntü ve ses ile kesintisiz konuşmanız için en iyi uygulamaları derledik.

1- Skype

Görüşmek istediğiniz birden fazla kişi mi var, hepberaber mi konuşmak istiyorsunuz işe Skype uygulaması tam size göre. Konferans konuşmalarınızı çok rahat gerçekleştirebileceğiniz bir uygulama. İstediğiniz kişileri seçerek hepbirlikte görüşüp keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

2- Whatsapp

En sık kullanılan uygulamalardan biri de Whatsapp’tır. Tüm dünyada milyonlarca kişinin tercih ettiği Whatsapp ile ister sesli ister yazılı isterseniz de görüntülü konuşabilirsiniz. Telefonunuza kolayca indirebileceğiniz bu uygulama sayesinde sevdiklerinizi görebilirsiniz.

3- Facebook Messenger

Görüntülü sohbet denildiğinde akla ilk gelen uygulamalardan biri de Facebook Messenger’dır. Modası geçmiş gibi görülse de aslında hala kullanılıyor ve görüntülü aramalarda da tercih ediliyor. Hemen hemen herkesin telefonunda kullanılan bu uygulama ile keyifle görüşebilirsiniz.

Happy woman using mobile phone on sofa - Highland Bank

4- Hangouts

Grup sohbetlerinde sıkça tercih edilen Hangouts uygulamasını hem iş için hem de sevdiklerinizle görüşmek için tercih edebilirsiniz. Çok sayıda grup konuşması yapmaya imkan tanıyan uygulama hem ses hem de görüntü kalitesi açısından sizi mutlu edecek.

5- Google Duo

Bir diğer görüntülü konuşma uygulaması ise Google Duo diyebiliriz. Aramayı cevaplamadan bile arayanı görebiliyorsunuz. Siz telefonda ve görüştüğünüz kişi bilgisayardan bağlansa da kesintisiz bir şekilde görüntülü konuşabiliyorsunuz.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...