Redmi ilk akıllı bilekliği Redmi Band’i tanıttı

Share

Redmi markası ilk akıllı bilekliğini resmen duyurdu. Renkli ekrana sahip Redmi Band, tek şarjla 14 gün pil ömrü sunuyor.

Redmi beklenildiği gibi bugün ilk akıllı bilekliğini tanıttı. Redmi Band olarak adlandırılan cihaz 1.08 inç boyutunda renkli bir ekrana sahip. Ayrıca tasarım olarak Xiaomi Mi Band serisinden belirgin şekilde farklı.

Çinli şirket, USB portundan şarj edilebilen akıllı bilekliğin 14 güne kadar pil ömrü sunduğunu söylüyor. Redmi Band’in beş farklı fiziksel aktiviteyi takip edebildiğini belirtelim. Ayrıca içerdiği optik sensör sayesinde kalp atış hızını ölçebiliyor.

Uyku kalitesini ve süresini de izleyebilen akıllı bilekliğin en büyük eksiği, temassız ödemelerde kullanılan NFC modülüne sahip olmaması.

Redmi Band, 9 Nisan’dan itibaren turuncu, zeytin yeşili, mavi ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Akıllı bilekliğin fiyat etiketi ise 14 dolar.

https://www.donanimhaber.com/redmi-ilk-akilli-bilekligini-tanitti-karsinizda-uygun-fiyatli-redmi-band--120393

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...