E-Devlet’ten ücretsiz maske siparişi başladı

Share

Vatandaşlara e-Devlet üzerinden ücretsiz maske dağıtılmaya başlandı. Parayla maske satışı yasaklandı. Devlet salgın bitene kadar herkese haftada 5 ücretsiz olarak maske verecek.

Sağlık Bakanlığı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın girişimiyle herkese ücretsiz maske dağıtılacağı duyurulmuş ePTTAVM üzerinden başvuru formu hazırlanmıştı. Sitenin yoğunluğu kaldırmaması nedeniyle başvuru talebi e-Devlet üzerinden alınmaya başlandı.

https://basvuru.turkiye.gov.tr/ adresinden evinizdeki her birey için 5’er adet ücretsiz maske siparişi verebilirsiniz. Her hafta kişi başı 5’er adet sipariş verilebiliyor. Gönderimler PTT Kargo tarafından ücretsiz olarak yapılacak.

Paralı maske satışı yasaklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün düzenlediği kabine toplantısı sonrasında açıklama yaptı ve yeni kararlar alındığını duyurdu. Bundan böyle parayla maske satışı durdu. Sadece ücretsiz maske dağıtımı yapılacak.

https://www.donanimhaber.com/e-devlet-ten-ucretsiz-maske-siparisi-basladi--120508

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...