Dior’dan evde kalanlar için eğlenceli oyun

Share

Coronavirus salgını sebebiyle evde kalanlara Dior’dan sürpriz bir oyun geldi. Brigitte Niedermair’in çektiği fotoğraflardan oluşan hafıza oyunuyla çok eğleneceksiniz.

Evde geçirdiğimiz zamanı daha eğlenceli hale getirmek için Dior’un hazırladığı Brigitte Niedermair’in fotoğraflarından oluşan Remember Dior oyunu için pdf linkine tıklayın. İlk olarak fotoğrafların çıktılarını alın ve tüm fotoğrafların yüzü yukarı bakacak şekilde zemine koyun ve fotoğrafların yerlerini aklınızda tutmaya çalışın. Sonrasında fotoğrafların tamamını ters çevirin ve aynı fotoğrafları bulmaya başlayın. En fazla birbirinin aynı fotoğrafları bulan kişiye minik bir hediye vermeyi de unutmayın.

Hafızanızı harekete geçirecek bu oyun ile Dior koleksiyonunu yeniden hatırlayacaksınız. İçerisinde sembolik J’adore şişesinden Dior terzilerine kadar çeşitlilik gösteren fotoğraflarla Dior’un yaratıcılık tutkusuna bir kez daha şahit olacaksınız.

Yapacağınız hamlelerle Dior‘un büyüleyici dünyasına girmeye hazır mısınız?

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...