Huawei P40 Lite, Türkiye satış fiyatı belli oldu

Share

Huawei P40 serisinin uygun fiyatlı modeli Huawei P40 Lite’ın fiyatı belli oldu. Huawei P40 Lite 3199 TL’ye önümüzdeki günlerde satışa sunulacak.

Huawei P40 Lite modelinde Android 10 işletim sistemi bulunuyor ancak Google servisleri bulunmuyor. Huawei’in kendi servislerinden oluşan HMS altyapısını kullanıyor.

Telefonda 6.4 inç büyüklüğünde, nokta çentikli FHD+ IPS ekran yer alıyor. Kirin 810 yonga setinden güç alıyor, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı barındırıyor.

P40 Lite’ın en dikkat çekici yanı 4 arka kameraya sahip olması. Bu kameralar sol üst köşeye kare formatta yerleştirildiği için iPhone 11 Pro modelini andırıyor. Kamera yuvası içerisinde 48MP çözünürlüğünde ana sensör, 2MP çözünürlüğünde derinlik sensörü, 8MP çözünürlüğünde geniş açılı sensör ve 2MP makro sensör yer alıyor. Ön kamera ise 16MP çözünürlüğünde. Kameralar yapay zekâ yetenekleri ile destekleniyor.

EMUI 10 arayüzü ile gelen P40 Lite’da 4200 mAh kapasiteli batarya, 40W hızlı şarj desteği ve güç tuşuna entegre parmak izi okuma teknolojisi ile geliyor. Huawei P40 Lite, küçük farklar haricinde Mate 30 Lite modeline benziyor ancak o telefon ülkemizde satışa çıkmamıştı.

Huawei P40 Lite, 3199 TL’ye satılacak. Önümüzdeki günlerde Huawei Online Mağaza üzerinden siparişlerin alınması bekleniyor.

https://www.donanimhaber.com/huawei-p40-lite-in-turkiye-satis-fiyati-belli-oldu--120719

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...