Luppo ile fenomen olan kişi bulundu

Share

10 Nisan günü sokağa çıkma yasağının ilan edilmesiyle binlerce insan alışveriş yapmak için sokağa akın etmişti. Corona ile mücadele sürecinde oldukça tehlikeli olan bu akşama damgasını vuran görüntülerden birisi de Luppo fenomeni oldu.

Vatandaşların büyük bir bölümü gıda ihtiyaçlarını karşılamak, fırından ekmek almak için sıraya girerken, vatandaşlardan birisinin kalabalığın arasında Luppo paketi ile görüntülenmesi sosyal medyada oldukça konuşuldu. Bugüne kadar birçok kişinin adını bile duymadığı bu marka bir anda popüler hale geldi ve milyonlarca takipçiye sahip olan sayfalarda Luppo paylaşımları yapıldı.

Daha sonra sosyal medyaya damgasını vuran bu kişinin “işsiz olduğuna, parasının sadece Luppo’ya yettiğine” dair iddialar ortaya atıldı. Firmanın bu kişiye ulaşarak iş vermesi gerektiğine dair bir imza kampanyası bile başlatıldı.

Marketing Türkiye’nin haberine göre, Luppo’nun üreticisi olan Şölen Yönetimi çağrılara sessiz kalmayarak bu kişiye ulaştı ve iddiaların aksine bu kişinin işsiz olmadığını, hatta bir iş yeri sahibi olduğunu açıkladı.

Şirket yetkilileri satışların 5 kat arttığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Maksimum yüzde 20’lik bir artış yaşanabileceği, zira üretim hatlarının hali hazırda tam kapasite ile çalıştığını dile getirildi.

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...