Tesla Cybertruck, kaplama ile renklenecek

Share

Tanıtıldığı günden bu yana tartışmaların bitmeyen konusu haline gelen Tesla Cybertruck, şimdi de renk seçenekleri konusu ile gündeme geldi. Rakiplerine kıyasla tamamen farklı bir tasarımla karşımıza çıkan Cybertruck, paslanmaz çelik dış tasarımında sadece gri renk (renksiz de diyebiliriz) ile satışa sunulacak.

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter üzerinden bir takipçisine verdiği cevapla Cybertruck’ın tekrar gündeme gelmesini sağladı. Takipçisinin “Cybertruck’ın farklı renkleri olacak mı?” sorusuna Elon Musk’ın, “Herhangi bir renk veya modelde kaplatabilirsiniz.” cevabı tartışmaların başlamasına neden oldu.

Bilindiği üzere paslanmaz çeliğin boyanması çok pahalı bir işlem ve Tesla’nın Cybertruck renk seçenekleri için bu işlemi yapmayacağı kesinleşti diyebiliriz. Fakat burada tartışmanın asıl konusu: kaplama için Tesla mı devreye girecek? Tesla Cybertruck, fabrikadan kaplamaya hazır bir şekilde de çıkabilir, kaplanmış bir şekilde de çıkabilir. Bu durumun kesinleşmesi için Tesla’nın atacağı adımları dikkatle takip etmek gerekiyor.

Tesla kaplama yapabilmek için yeni adımlar atabilir

Kaplamanın boyamaya göre birçok yararı var. Ortalama 5 yıl ömrü olan kaplamaları istediğiniz zaman farklı bir renkle veya farklı bir desenle değiştirebilirsiniz. Tabii burada da devreye maliyet kısmı giriyor. Tesla’nın eğer fabrikadan kaplamalı bir şekilde aracı çıkartacağını düşünürsek bu hizmet için de uygun bir fiyat tarifesi oluşturmasını beklemek yanlış olmaz.

https://shiftdelete.net/cybertruck-renk-secenekleri-icin-noktayi-elon-musk-koydu

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...