5X5: Mary-Kate ve Ashley Olsen’ın favorileri

Share

Gözümüzün önünde büyüyen ve her yaşlarına ayrı hayranlık duyduğumuz Mary-Kate ve Ashley Olsen kardeşler, karantina günlerinde hayranları için bir hayli lezzetli bir playlist hazırladı.

Yıllar içinde bir hayli değişen Olsen kardeşler, Hollywood’un trajikomik filmlerinin başrolünden sıyrılabilmeyi başardılar ve kendi markalarını kurarak moda sektörünü yönlendirenler arasına girdiler.

Olsen ikizleri, kurmuş oldukları lüks moda markası The Row’un Spotify kanalından çalma listelerini yayınladı.

Sakin olduğu kadar etkileyici şarkılar yer alıyor listede. Unuttuğumuz şarkıları bizlere hatırlattıkları için teşekkür ederiz bu seçkin listeyi hazırlayanlara.

Sosyal medya hesapları olmayan Olsen kardeşler, tüm dünyaya ve hayranlarına modası geçmeyen şarkılar ile moral veriyor. Mary-Kate ve Ashley Olsen’ın favorileri arasından 5 favoriyi seçtik ve 5X5 kategorisinde derledik. Keyifli dinlemeler…

5- Santo & Johnny – Sleep Walk

4- Chris Isaak – Wicked Game

3- Ricky Nelson / Lonesome Town

2- Mazzy Star / Fade Into You

1- Elvis Presley / Can’t Help Falling In Love

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...