Tom Hanks’ten şaşırtan hediye

Share

Ünlü aktör ve oyuncu Tom Hanks şaşırtıcı bir hediye ile gündeme geldi. Corona virüs hastalığına eşi Ritan Wilson ile yakalandıktan sonra iyileşen ve bu süreci de samimi şekilde anlatan Tom Hanks, küçük bir çocuğu çok sevindirdi.

Tom Hanks’e mektup yazan “Corona” isimli 8 yaşındaki bir çocuk adından dolayı okuldaki arkadaşlarının kendisiyle alay ettiklerini dile getirdi. Samimi bir dille mektubunu yazarak çifte yollayan çocuğun bu davranışından sonra Tom Hanks’tan şaşırtıcı bir hamle geldi.

Mektubunda “Haberlerde sizin de virüse yakalandığınızı duydum. Şimdi iyi misiniz?” diye yazan çocuk ayrıca isminden dolayı okul arkadaşlarının kendisiyle alay ettiğini ve bu yüzden kendisini ‘üzgün ve sinirli hissettiğini’ belirtti. Tom Hanks de Corona’ya, Avustralya’dayken yanında olan Corona marka daktilosuyla bir yanıt yazdı. “Artık hasta değilim ancak mektubun beni ve eşimi harika hissettirdi” diyen Hanks, ayrıca daktilosunu da çocuğa hediye etti.

Tom Hanks'ten adı Corona olduğu için üzülen çocuğa hediye

Hanks, “Bu daktilonun sana yakışacağını düşündüm. Nasıl çalıştığını bir yetişkine sor. Ve onu, bana yazmak için kullan” ifadelerini kullandı.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...