Telegram yakında grup görüntülü görüşme yapacak

Share

Son zamanlarda, herkesi evde kalmaya zorlayan coronavirüs, görüntülü arama uygulamaları ve özellikleri giderek daha popüler hale geliyor. Bu nedenle, insanlar sevdikleriyle, arkadaşlarıyla, sınıf arkadaşlarıyla ve iş arkadaşlarıyla iletişim halinde kalabilmeleri için bu tür görüntülü konuşma uygulamalarına yöneliyor. Telegram da rekabette geri kalmadı.

Görünüşe göre Telegram da görüntülü grup aramaları özelliğini yakın zamanda kullanıma hazır hale getirmek istiyor gibi görünüyor çünkü şirket tarafından yapılan bir duyuruda, sonunda mesajlaşma platformuna güvenli grup video görüşmeleri getirme planları var gibi görünüyor.

Şirket, “Sırada ne var? Mevcut küresel kilitlenme, güvenilir bir video iletişim aracına duyulan ihtiyacı vurguladı. 2020’deki görüntülü aramalar 2013’teki mesajlaşma gibidir. Güvenli veya kullanılabilir, ancak her ikisinde birden olmayan uygulamalar vardır. Bunu düzeltmek istiyoruz ve 2020’de size güvenli grup video görüşmeleri getirmeye odaklanacağız. ” diyerek kullanıcılarını sevindirecek özelliği yakında getireceğini duyurdu. Kısacası Telegram da rekabette geri kalmadı.

Söylediğimiz gibi, diğer mesajlaşma platformları uzun zamandır video görüşmeleri özelliğini sunuyor. Bununla birlikte, coronavirüs pandemisinin ardından, birçok şirket tekliflerini artırıyor. Örneğin, WhatsApp gibi platformlar katılımcı sayısını artırırken, Facebook, kayıt gereksinimlerini kaldırarak ve ayrıca katılımcı sayısını 50’ye kadar artırarak Messenger Odalarını tanıttı.

https://shiftdelete.net/telegram-da-rekabette-geri-kalmadi

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...