Bütçe dostu Samsung Galaxy J2 Core 2020 tanıtıldı

Share

Coronavirus nedeniyle dünya genelinde oluşan kriz, orta ve alt segment cihazlara rağbeti daha da artırdı. Bugün bütçe dostu Samsung J2 Core 2020 özellikleri ve fiyatı açıklandı.

Şirket, bugün itibarı ile Hindistan’da J2 Core 2020 modelinin satışa çıkacağını açıkladı. 2018 yılında tanıtılan j2 Core modeline oldukça yakın özelliklere sahip olan yeni model, Android Go ile karşımıza çıkıyor.

540 x 960 Pixel, 5 inç LCD çözünürlüğe sahip ekran ile gelen cihazda ne tür cam kullanıldığı belirtilmemiş ancak eski modelde olduğu gibi Gorilla Glass olduğu tahmin ediliyor. Eski tip çerçeve tasarımına sahip olan modelde çentik yer almıyor.

Arka kamera diziliminde 8 Megapixel ana kamera ve odaklama lensi yer alıyor. Özçekim için 5 Megapixel kamera tercih edilmiş. Arka kamera ile 1080P çözünürlükte 30FPS video kaydedebilen cihazda microSD kart desteği olduğu için uzun süre video çekme imkanı sunuyor.

Cihazda dört Cortex-A53 çekirdek ve Mali-T720 grafik işlemci bulunan Exynos 7570 Quad işlemci yer alıyor. 1GB RAM ve 16GB depolama ile gelen cihazda 2.600mAh batarya kapasitesi bulunuyor. Her ne kadar yeni versiyon olsa da Android 8.0 işletim sistemi ile gelen cihaz bazı konulardaki eksikliklerini açıkça gösteriyor.

Cihaz, tanıtılan özelliklerden farklı depolama ve RAM seçeneğine sahip olmayacak. Samsung J2 Core 2020 fiyatı 83 dolar olarak belirlenmiş. Ülkemize ne zaman geleceği ve hangi fiyat etiketi ile piyasaya sürüleceği henüz bilinmiyor.

https://shiftdelete.net/butce-dostu-samsung-j2-core-2020-ozellikleri-ve-fiyati

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...