AirPods’a yeni rakip: Google Pixel Buds

Share

Google’ın ilk kez 2017 yılında karşımıza çıkarttığı Pixel Buds kulaklıklar, ilerleyen yıllar içinde geliştirildi. Yeni özellikler eklenerek ve tasarımı yenilenerek tekrar karşımıza aynı isimle çıkan Google Pixel Buds kulaklıklar Apple’ın AirPods‘una ve Samsung’un kulaklıklarına rakip olarak gösteriliyor. Geçen yılın ekim ayında tanıtılan kulaklık nihayet satışa çıktı. Yavaş yavaş satışa çıkmaya başlayan kulalıklık küresel anlamda da yakında satışı başlayacak.

Kulaklık yaklaşık 6 ay kadar önce tanıtılmıştı. Google’ın geliştirdiği ve oldukça şık olan Google Pixel Buds satışa çıktı ve oldukça fazla ilgi göreceği bekleniyor. Yavaş yavaş satışa çıkan kulaklıklar yakında küresel anlamda birçok yerde satılmaya başlanacak. Şu an için ABD’de satışları başlayan Google’ın kulaklıklarının tasarımı oldukça başarılı.

https://static.shiftdelete.net/wp-content/uploads/2020/04/Google-Pixel-Buds-satisa-cikti

Kulaklıklar şu an için yalnızca beyaz renkte satışa sunuluyor ancak kulaklıkların siyah, yeşil ve turuncu olmak üzere farklı renk seçenekleri de bulunuyor. Bu renklerin ilerleyen dönemde satışa sunulacağı söyleniyor.

Kulaklığın tasarımında ise kulağa rahat bir şekilde oturması açısından kaymayan bir silikon materyal kullanılmış. Bu kulaklığa bir doku kazandırmışken aynı zamanda tasarım noktasında da artı kazanmasanı sağlamış durumda. Google Asistan desteğine sahip olan kulaklığın istendiğinde çeviri yapma özelliği bile bulunuyor.

https://static.shiftdelete.net/wp-content/uploads/2020/04/Google-Pixel-Buds-satisa-cikti

Kulaklığın bi diğer dikkat çekici iddiası ise uzun bir menzile sahip olduğunu belirten Google bu menzili üç oda veya bir futbol sahası olarak tanımlıyor. Bu ise oldukça iyi. Bunun yanında kulaklık tek tam şarj ile 5 saat aktif kullanım sunuyor. Eğer tam dolu bir şekilde şarj kutusuyla kullanırsanız, kulaklığın kullanım süresi 24 saate kadar çıkıyor.

Ürünün satış fiyatı ise açıklandığı fiyat olan 179 dolar.

https://shiftdelete.net/airpods-buyuk-rakip-google-pixel-buds-satisa-cikti

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...