Astroloji: Mayıs 2020 burç yorumları

Share

2020’nin başından beri olayların ardı arkası kesilmiyor… Peki, ne zaman rahat nefes alacağız? Mayıs bizi biraz rahatlatır mı? Yoksa bu ay da içinde gündem oluşturacak haberler mi içeriyor? Ülkemiz için Coronavirus salgını ayın ortasından sonra hafifliyor gibi görünse de dikkatli olmakta fayda var. Çünkü salgın durumu tekrarlama riskiyle dünyayı tehdit etmekte.

Mayıs ayı herkes için birtakım sıkıntıları beraberinde getirecek gibi görünüyor. Ayın ortasından itibaren ilişkiler çıkmaza girebilir, sesler yükselebilir. Çünkü Venüs geriliyor. Çarpık ilişkiler gündem oluşturabilir.
Bu ayın şanslıları;  Boğa, Aslan, Akrep, Yay

Bu ayın dikkat etmesi gereken burcu;  Terazi

(Lütfen burcunuzu okuduktan sonra yükselen burcunuzu okumayı ihmal etmeyin.)

Koçlar ve Yükselen Koçlar (21 Mart-20 Nisan)

Mayıs ayına geçtiğimiz ayların aksine farklı hislerde ve stabil bir şekilde gireceksiniz. Etrafta tüm olanlara rağmen daha iyimser, toparlanan ve toparlayan olacaksınız. Planladığınız konuları gerçekleştirme imkanına sahip olabilirsiniz. Yaşam alanınızda değişiklikler ya da yaşam alanınızı değiştirmeyle ilgili durumlar söz konusu olabilir. Ayın ortasından itibaren Venüs geri gidecek. Bu durum ilişkiler alanınızda geçmişte yaşananların tekrarlanması anlamına geliyor. Hissettiğiniz eski duygulara ayın ortasından itibaren bürünmeniz olası. Kardeşler konusunda maddi sıkıntılar söz konusu olabilir. Sizden yaşça büyük olan yakınlarınızla ilgili değişimlerden geçebilirsiniz.

Bu ay sonunda konuştuklarınıza dikkat edin, söyledikleriniz hayatınızın en büyük sırrı olabilir!

Boğalar ve Yükselen Boğalar (21 Nisan-21 Mayıs)

Mutlu yaşlar boğa burçları! Mayıs ayı sizin ayınız. İletişiminiz ayın ilk gününde yüksek. Ekonomik şartlarınızda değişimler gözlenebilir. Ayın ilk yarısında hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Geçtiğimiz beş yılın emeğini kariyer alanında alabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Boğa burçları ilişkilerinde ihmalkâr davranabilirler. Bu da birtakım sıkıntılara sebebiyet verebilir. Eğer ilişkinizde problemler yaşıyorsanız bu ay daha dikkatli olmanız gerekebilir. Zira dolunay ilişki evinizde. Sebepsiz yere agresif davranmayın, ses yükseltmeyin. Venüs’ün ayın ikinci yarısında geri gitmesi kendinizi tanımakta zorlanacağınız zamanlara işaret ediyor. Fiziksel görünüşünüzde değişiklik yapmayı ve bu durumu abartılı bir şekilde ortaya koymayı gündeminize getirebilirsiniz. Venüs ve Merkür ayın sonunda burcunuzda kavuşum halinde. Bu durum sizi alıngan biri yapıp huzursuz edebilir.

Sağlık alanında boğaz ağrılarına dikkat!

İkizler ve Yükselen İkizler (22 Mayıs-22 Haziran)

Sevginizi etrafınıza hissettireceğiniz bir aya giriş yapıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Merkür ayın ortasına doğru burcunuza giriş yapacak. Bu da konuşmalarınızın hızlanmasına, problem çözme yeteneğinizin artmasına sebebiyet  verebilir.  Teknolojiyle daha çok uğraşabilir, belki buradan gelir bile elde edebilirsiniz. Venüs gerilemesi burcunuzda gerçekleşirken düşüncelerinizin hızlandığını ve alınganlığınızın arttığını görebilirsiniz. Geçmişteki kırgınlıklarınız tekrar gündem oluşturabilir, duygularınız karışabilir, doğrularınız yanlışa dönüşebilir. Doğum gününüze yaklaşırken Güneş burcunuza  geçecek. Maddi manevi rahatlamanın gerçekleşeceği zamanlar gelecek. Hayatınızdaki belirsizlikleri bu dönemde farklı alanlara yönelerek giderebilirsiniz. Sosyallik ön planda olurken olumsuz düşüncelere sahip kişileri kendinizden uzaklaştırmak isteyeceksiniz.

Bu ay her duyduğunuza inanmayın!

Yengeç ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran-22 Temmuz)

Mayıs ayının sizin için önemi büyük. İlişkilerde yaşadığınız kırgın ve yorgun tavrınız tekrar gündem oluşturabilir. Bulunduğunuz işte öne çıkmak, sorumluluk almak bu ay size iyi gelebilir. İşle ilgili donanımı olan kişilerden yardım alarak kendinizi geliştireceksiniz. Bunları yaparken de hiç olmadığınız kadar hırslı davranacaksınız. Bu durum iş yoğunluğunuzun artacağı anlamına gelmiyor. Aksine hiç olmadığınız kadar dinlenebilir ve aniden vereceğiniz bir kararla yolculuğa çıkabilirsiniz. İlişkinizdeki donukluk ya da ilgisizlik sizi rahatsız edebilir. Bu anlamda ilişkinizi gözden geçireceksiniz. Sağlıklı beslenme sizin için önemli bir yere sahip olabilir. Kötü alışkanlıklarınızdan uzaklaşmak için doğru zaman. Ayın ikinci yarısındaki Venüs gerilemesi korku ve şüpheyi hayatınıza sokabilir.

Bu dönemde insanlara karşı beklenti içine girmeyin!

Aslanlar ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz-22 Ağustos)

Mayıs ayında Aslan burçlarında değişimler görülebilir. Bu durum hayatınızdaki en farklı anları deneyimlemenize sebep olabilir. Geçtiğimiz dönem en çok fark edilen ve fark eden burç siz oldunuz. Bu da sizin güçlenmenize yol açacak. Bekar aslanlara evlilik yolu görülebilir. Mücadele etmeniz gereken taraf, sevdiklerinizin sağlığı ve büyüklerinizin anlaşmazlıkları olabilir. Çevrenizdekileri affetme konusunda etrafınızı şaşırtabilirsiniz. Ertelediğiniz seyahat planlarınız tekrar gündeminize gelebilir. Ayın ortasına doğru geri gitmeye başlayan aşk gezegeni Venüs ilişkinize dinginlik getirecek. Para harcarken iki kere düşünecek ve temkini elden bırakmayacaksınız. Gezegenlerin geri hareketinde bulunması o çok sevdiğiniz şanı ve şöhreti bir kenara bırakmanıza sebep olabilir.

Fiziksel değişikliklerde araştırma yapmadan uygulamaya geçmeyin!

Başaklar ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos-22 Eylül)

Bu ay duygusal açıklarınızı kapatabileceksiniz. Geçmişte yaşadıklarınızı tekrar gündeminize getirmeyin, her sıkıştığınızda aklınızı geçmişe değil bugüne yorun. Böyle davranmak korkularınızı azaltarak ana bağlanmanızı kolaylaştıracak. Ayın ikinci yarısına doğru Venüs’ün geri hareketi ilişkinizde karşı taraftan olan beklentilerinizi artırabilir. Duygusal tepkiler verebilirsiniz. Kıskançlık ilişkinize zarar verebilir. Ailenizde bulunan kadınlarla yaşadığınız rekabet ve karşı karşıya gelme yinelenebilir. Ayın ortasından itibaren Jüpiter geri gidecek. Kariyeri iyi ve mevkisi yüksek kişilerle bir arada bulunabilirsiniz. Bu durum ego savaşlarına yol açabilir. Çalıştığınız iş yerinde devlete bağlı olarak değişen yasalarla işleriniz sıkışabilir. İşinizde mevkinizin yükselmesi kaçınılmaz olacak, yenilenme ve arınma birbirini izleyecek.

Sezgileriniz kuvvetlenecek!

Teraziler ve Yükselen Teraziler (23 Eylül-22 Ekim)

Güneş’in konumu ayın başlangıcında olumlu hisleri beraberinde getirecek. İşleriniz hiç olmadığı kadar yoluna girecek. Bu dönemde kendinizi geliştirmeyi hedef edinebilirsiniz. Çeşitli eğitimlere katılmayı ihmal etmeyin. Ayın ortasında yaşanacak olan Venüs gerilemesi sizi ilişkiler konusunda uyarıyor. Zorlanma hem aile ilişkileri hem de partneriniz konusunda olabilir. Yanlış anlaşılmalara açık olduğunuz bir dönem. Kıskançlık duygunuz ortaya çıkabilir. İlişkinizi sosyal medyadan idare etmeye kalkışmayın. Kendi sakin halinizi koruyamayacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Düşünceleriniz insanlarda kabul görmeyebilir. Bu sebepten kendinizi geri çekebilirsiniz.

Mayıs ayı tüm doğruları ortaya çıkaracak. Nerede olduğunuza ve söylediklerinize dikkat edin!

Akrepler ve Yükselen Akrepler (23 Ekim-21 Kasım)

Mayıs ayı sizin için çok hareketli geçecek. Etrafınızdaki insanları daha kolay anlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sizi heyecanlandıran başlangıçlar yapacaksınız. Araştırmaya yönelmek hayallerinizi tekrar ele almanızı sağlayacak. Bunları gerçekleştirmek için yeterli gücü ve isteği kendinizde bulabilirsiniz. Bu durum içinizdeki sıkıntıları gidermenize yardımcı olabilir. Görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi düzenlemek ayın ilk haftasında burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile birlikte daha kolay bir hâl alacak. Bu düzeni de tek başınıza sağlamak sizi güçlü kılacak. İş hacminizi genişletmek, farklı kişileri gruba kazandırmak, yeni alanlara yönelmek gibi konular gündeminizde olabilir. Teknoloji ile ilgili ufak tefek sorunlar önünüze gelebilir. Mayıs ortasında Venüs geri hareketinde iken ilişkiniz konusunda bir gün kalbiniz bir gün aklınız ön planda olabilir. Evlilik hazırlığı yapanlar bu konuları resmiyete dökebilirler. Evliliğinde sorun yaşayanlar, sorunları çözmek için adım atabilirler. Dikkat edilmesi gereken zaman dilimi ay sonuna doğru.

Beklemediğiniz bir anda tüm sırlar açığa çıkabilir!

Yaylar ve Yükselen Yaylar (22 Kasım-21 Aralık)

Mayıs ayı size şansı beraberinde getiriyor. Eğitim ve iş konularında destekleyici ve olumlu bir hava yakalayacaksınız. Ayın ilk haftasından sonra planlarınızda farklı şekillerde kararlar alabilirsiniz. Alacağınız bu kararlar tahmininizden daha kolay olacak. Fakat hayatınızda geçmişten bugüne yaptıklarınızı sorgulamanıza neden olabilir. İş büyütmeyi düşünenlerin önü açık olacak. Ev değiştirmek gündeminizde olabilir. Dünya ve ülke gündemini meşgul eden konulara yorum yapabilirsiniz. Bu konularda arkadaşlarınızla hem fikir olmayıp çeşitli diyaloglara girebilirsiniz. Ayın ortasında gerçekleşecek Venüs gerilemesi ilişkinizde geçmiş ve gelecek duygularınızı bir araya getirip isteklerinizi ön plana çıkaracak. Eşinizin ailesinde yaşanan problemler ilişkinizi zedeleyebilir. Yeni ilişkilerde ise hassasiyet ve gizlilik ön planda görünüyor. İhtiyacı olan kişilere maddi destek vermek gündeminize gelebilir.

Güven duygunuz zedelenebilir!

Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık-21 Ocak)

Geçmişe bakıp yâd edeceğiniz bir aya geldiniz. Etrafınıza baktığınızda sizden daha hızlı hareket eden bir hayat olduğunu düşüneceksiniz. Sizin için yoğun bir ay olabilir. Kimsenin bilmemesi gereken şeyleri sizin bilmeniz sizi zorlayabilir. Görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Bu değişiklik cebinize dokunabilir. Ayın ortasında Venüs’ün geri hareketi ilişkilerde irdelemenin artacağını ortaya koyuyor. İlişkilerin taçlandırılması, ciddi anlamda sonuçlandırılması gündeme gelecek. Bebek isteyenlerin hamilelik haberleri duyulabilir. Bu konuda hazırlıklar yapılabilir. Bu yılın başında karşılaştığınız, sizi zorlayan durumlar ayın ortasında tekrar edecek. Aklınızda yolculuğa çıkmak olmasa bile planlarınızı bu doğrultuda değiştirebileceksiniz.

Adalet sizin için tekrar tecelli edecek!

Kovalar ve Yükselen Kovalar (22 Ocak-19 Şubat)

Mayıs ayı sizin için duygularınızın narin bir çiçeğe dönüşeceği bir ay. Etrafınızda gerçekleşecek olaylar sebebiyle bu hayatın anlamını ve nedenini sorgulamak isteyeceksiniz. İstediğiniz ve düşlediğiniz her şeyi gerçekleştirme şansı yakalayabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında geri gitmeye başlayan Venüs arkadaşlarınızın ilişkilerinde zorlanma yaşadığını size fark ettirebilir. Partnerinizi bu dönemde sorgularken, ilişkinizden ne istediğinizi gündeme getirebilirsiniz. Bu gerileme sizi aksi ve kuşkucu biri yapabilir. Eşinizin kötü alışkanlıkları varsa bunlar için çözüm üretebilirsiniz. Bebek haberlerine şaşırabilirsiniz. Kemik ağrıları sizi rahatsız edebilir. Katlanabileceğiniz insan sayısı azalabilir. Kariyerinizdeki hedefleriniz yükselebilir. Bir yakınınızdan kalan mal mülk hanenizde konuşulabilir.

Duygularınızı kontrol edebilirseniz başarırsınız!

Balıklar ve Yükselen Balıklar (20 Şubat-20 Mart)

Bu ay enteresan ve sıra dışı birçok olay sizin için önemli olabilir. Yapmak istedikleriniz kesintiye uğrayabilir. Mayıs ortasında Mars’ın burcunuza hareketi sizi sevdiklerinizden uzaklaştırabilir. Annenizin yakınlarıyla ilgili oluşan durumlar konuşmalarınızın sertleşmesine sebebiyet verebilir. İşinizde değişiklik gündeminize gelebilir. Ev içinde yaşayabileceğiniz ufak tefek kazalara dikkat etmekte fayda var. Ay ortasındaki Venüs retrosu ilişkinizde geri çekilmenize yol açabilir. Partnerinize karşı daha ilgisiz bir tutum sergilemeniz olası olacak. Bu dönem her şeyin negatif yanını bırakıp pozitife yönelen iyimser bir tutum sergileyeceksiniz. İç dünyanızı genişletecek, sorumluluk almaktan korkmayacaksınız.

Lütfen bu ay önünüze bakmadan yürümeyin!

Yasemin Aydın Eşdur

Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi mezunu olan Yasemin, farklı bir konuda hayat bulan ilgi alanını Serinletici'de gündeme getirecek. Onunla birlikte astroloji okumaya ve yorumlamaya ne dersiniz?

You may also like...