Tim Cook: iPhone SE, en hızlı Android’ten bile daha hızlı

Share

Teknoloji devi Apple‘ın CEO’su Tim Cook, şirketin yakında piyasaya sunacağı en yeni ürünlerden iPhone SE 2020 hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yakın zamanda Türkiye’de de satışa sunulacak olan telefon için şirketin çok iddialı olduğu mesajını veren Tim Cook, telefonun “en hızlı Android‘den bile daha hızlı olacağı” açıklamasında bulundu.

Yakın zamanda yaptığı bir video toplantıda Tim Cook, iPhone SE 2020 için yöneltilen sorulara iddialı bir şekilde cevap verdi. Yeni telefonun düşük gelirli bölgelerde bile satışlarının yüksek olacağının beklendiğini, bunun yanında azımsanmayacak sayıda kullanıcının iOS‘a geçeceğini düşündüğünü vurguladı. Ardından “en hızlı Android telefonlardan bile daha hızlı olacağını” ekledi.

Cook, “Ortalama gelirlerin daha düşük olduğu bölgelerde daha da başarılı olacağını düşünüyorum. Ayrıca çoğu insanın iOS’a geçmesini bekliyorum. Bu inanılmaz bir fırsat. En iyi telefonlarımızın içindeki parçaların uygun fiyatlı hali. En hızlı Android telefonlardan daha hızlı. Yani sıradışı bir getirisi var.” açıklamasında bulundu.

Tim Cook: iPhone SE tüm Androidler'den hızlı olacak!

Rekabetçi bir şekilde tasarlanan fiyatın Apple’ın yeni fiyatlandırma stratejisinin bir parçası olup olmadığı sorulduğunda ise, “Her zaman en iyi ürünü karşılanabilir bir fiyatla sunmaya çalıştık ve bu temel stratejimiz hiç değişmedi. Bildiğiniz gibi bir süredir SE modeli vardı. Onu geri döndürüyor olmak harika. Çok sevilen bir üründü. Dolayısıyla en iyi ürünü yaparken insanlara en iyi fiyatı vermek istememizden başka bir sebebi olduğunun düşünülmesini istemem.” cevabını verdi.

iPhone 11 serisinde kullanılan A13 Bionic işlemcisi, iPhone SE 2020’de de karşımıza çıkıyor. 3 GB RAM içeren telefonun depolama alanı opsiyonları 64, 128 ve 256 GB olacak. ABD’de 399 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan telefon, ülkemizde 5299 TL’lik bir fiyatla kullanıcıların karşısına çıkacak.

https://shiftdelete.net/iphone-se-2020-tum-androidlerden-hizli-olacak

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...