‘Becoming’ belgeseli 6 Mayıs’ta yayınlanacak

Share

Bir önceki dönem Amerika’nın First Lady’si olan Michelle Obama, Beyaz Saray’da geçen yıllarını, yazmış olduğu Becoming (ülkemizdeki adıyla Benim Hikâyem) kitabında anlatmıştı. Anılarını anlattığı kitabı milyonlarca satarak ‘çok satanlar’ listelerine adını altın harflerle yazdırdı.

Kitabı çıktığı ilk hafta 1.4 milyon satarak aslında Obama’ların yaşamının ne kadar merak edildiğini bir kez daha gösterdi. Michelle Obama, anılarından oluşan otobiyografisi için En İyi Sözsel Albüm dalında Grammy ödülüne layık görüldü.

Samimi bir dille anlattığı hikâyesi, Obama çiftinin iyi ilişkiler içerisinde olduğu Netflix’in bir sonraki projesi haline geldi ve milyonlarca kişi tarafından okunan kitabı bir de milyonlarca kişiye izletebilme adına belgeseli çekildi.

Anılarından oluşan hikâyelerin yer alacağı belgeselde aynı zamanda Obama’nın kitap turnesinden görüntüler yer alıyor. Barrack ve Michelle Obama’nın yapım şirketi Higher Ground Productions tarafından yapılan ‘Becoming’ belgeseli, 6 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak.

Beklenti çıtasının bir hayli yükseklerde olduğunu söylememize gerek yoktur herhalde…

Fragman:

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...