Bu kez hikâyeyi ‘Harry Potter’ okuyacak

Share

Tüm dünyada çok satan ve çok okunan Harry Potter kitap serisinin beyaz perdeye uyarlamasında başrolü oynayan Daniel Radcliffe, bu kez okumasında yer alacak.

Harry Potter ile tanınan Radcliffe belli ki Potter dünyasından kolay kolay ayrılamayacak. Söylemeliyiz ki maddi ve manevi getirileri olduğu kadar götürülerinin de olduğu bir gerçek. Harry Potter serisi bittikten sonra ses getiren bir yapımda yer alamadı diğer rol arkadaşlarının aksine. Belki de kalbimizde Harry Potter olarak yer aldığından beri başka biri olarak düşünemiyoruzdur onu.

Daniel Radcliffe yine bir Harry Potter projesinde yer alıyor. Ünlü isimlerin yer aldığı dikkat çekici ve bir o kadar da para kazandıracağı belli olan projede biricik Harry Potter’ımız Daniel da kitap okuma projesinde okuyucu oluyor. Daniel Radcliffe, Harry Potter ve Felsefe Taşı (serinin ilk kitabı) kitabının ilk bölümünü okuyacak.

Peki siz kitap okumayı mı sevenlerdensiniz yoksa dinlemeyi mi?

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...