Kulak üstü kulaklık Apple AirPods Studio geliyor

Share

Teknoloji devi Apple’ın 2020 yılındaki planları Corona virüs sebebiyle sessiz sakin ilerliyor. Uzun bir süredir kafa üstü kulaklıkların gelecek planı konuşulan Apple, kablosuz kulaklık serisi AirPods Studio kulak üstü versiyonuyla karşımıza çıkabilir.

Apple’ın uzun süredir kendi kulak üstü kablosuz kulaklığını tasarladığı konuşuluyor. Beats’i geçtiğimiz yıllarda bünyesine katan Apple, yeni kulaklığını kendi markasıyla çıkarmaya hazırlanıyor.

Son zamanlarda yaptığı tahmin ve açıklamalarla gündemden düşmeyen Jon Prosser, yeni kulak üstü kulaklığın adının Apple AirPods Studio olacağını açıkladı. Bu açıklamada geçen model ismi Apple düşünüldüğünde çok da olağan dışı bir durum olarak görünmüyor.

Prosser’ın teknik detaylarına değinmediği açıklamasında AirPods Studio’nun fiyatının 349 dolar olacağı bilgisi de yer alıyor. Fiyatın yüksek olması, Beats markasıyla üretilen kulak üstü kulaklığındaki gibi üstün performanslı aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olması bekleniyor.

apple airpods studio kulak üstü kulaklık

Apple’ın bilinen AirPods modelinin yenisini ise 2021 yılının başında ya da ortasında yenileyeceği biliniyor. Söylentilerle ortaya çıkan AirPods Studio’nun akıbeti henüz bilinmiyor.

https://shiftdelete.net/kulak-ustu-kulaklik-sevenlere-mujde-apple-airpods-studio-geliyor

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...