Muhtemel coronavirus senaryoları

Share

Hayatımızın son birkaç ayını tamamen değiştiren COVID-19 salgını için ne zaman bitecek sorusu neredeyse herkesin aklında diyebiliriz. Bu konuda uzmanlar da görüş ayrılıkları yaşıyor. Coronavirüs salgınının nasıl biteceği ve ne zaman son bulacağı için net bir yanıt yok fakat Bilim Kurulu Üyesinden muhtemel Corona virüs senaryoları için bir Twitter üzerinden paylaşım yaptı.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, salgının olası en iyi ve en kötü senaryolarını Twitter üzerinden paylaştı. Özlü; hastalığın en iyi ihtimalle yazın gelmesiyle biteceğin, en kötü ihtimalle de virüsün mutasyonlarla bağışıklıktan kurtulup devam edeceğini yazdı.

Bilim Kurulu Üyesinden olası Corona virüs senaryoları paylaşımının altında da birçok yorum yapıldı. Tabloyu kötümser bulan ve bu açıklamanın aslında durumun belirsizliğini gösterdiğini söyleyen birçok sosyal medya kullanıcısı oldu.

https://shiftdelete.net/bilim-kurulu-uyesinden-muhtemel-corona-senaryolari

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...