Realme, 6.000 mAh pile sahip telefonla geliyor

Share

Çinli akıllı telefon üreticisi Realme, yakında 6.000 mAh kapasiteli pille donatılmış yeni bir model çıkaracak. Sertifikasyon sürecinden geçen cihazın uygun fiyatla satışa sunulması bekleniyor.

Akıllı telefonlarda 4.000 mAh’lik batarya neredeyse sıradan hale geldi. Hatta artık 5.000 mAh kapasite bile çoğu kullanıcı için büyük anlamlar ifade etmiyor.

Düşük bütçeli akıllı telefonlarda büyük pil sunan Samsung bu yönüyle öne çıkan marka olmuştu ancak yakında bu akıma yeni bir şirket de katılabilir.

Realme'den 6.000 mAh bataryalı telefon geliyor

TUV sertifikasyon kurumunun kayıtlarında 6.000 mAh bataryaya sahip bir cihaz ortaya çıktı. Söz konusu model Realme markası altında piyasaya sürülecek.

Akıllı telefon hakkında henüz çok fazla detay yok ancak 150 ila 250 dolar arasında bir fiyat etiketiyle çıkış yapacağı söyleniyor. Yani bütçe dostu cihazlar arasına katılacak.

https://www.donanimhaber.com/realme-den-6-000-mah-bataryali-telefon-geliyor--121629

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...