Jennifer Lopez’in kızı artık bir yazar

Share

12 yaşındayken ne yaptığınızı hatırlıyor musunuz? Sokakta oyun oynamak veya ev ödevlerinizi yapmak dışında hepimiz o yaşlarda pek bir şey yapmıyorduk. Ancak Jennifer Lopez’in kızı bizden birkaç adım önde! Jennifer Lopez’in eski eşi Marc Anthony olan evliliklerinden olan 12 yaşındaki kızları Emme Maribel Muniz bir kitap yazıyor.

Küçük bir çocuğun yapacağı şeyler listesine yeni maddeler ekleyen Emme daha önce Alicia Keys ile şarkı söylemiş ve Super Bowl’da performans sergilemişti. Jennifer Lopez’in kızı olmanın verdiği star ışığı ile doğduğu andan itibaren bir ünlü olan Emme şimdilerde bir çocuk kitabı yazıyor.

Random House çocuk kitaplarının ‘Crown Books’ adlı bölümü tarafından yayınlanacak olan kitabın adı ‘Lord Help Me’ (Tanrım Bana Yardım Et) olacak. Tembel hayvanın ana karakter olduğu bu kitap, dualar içerecek. “Okulda tembel hayvanlar hakkında bilgiler ve nasıl nesillerinin tükendiğini öğrendim ve her gece dua ederken onların için de dua etmeye başladım. Bu kitabı tembel hayvanlara yardım toplamak ve aynı zamanda diğer çocuklara nasıl dua edebileceklerini öğretmek için yazdım, bu iki şey beni rahatlatıyor.” diyen Emme bir basın açıklaması ile yeni kitabını anlattı.

Emme’in kendi meditasyon sürecinden ilham alan kitap 29 Eylül’de hem İngilizce hem de İspanyolca olarak yayınlanacak. Çocuk kitabı aynı zamanda El Salvador’da doğan sanatçı Brenda Figueroa’nın çizimlerini içeriyor.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...