Reese Witherspoon’dan iki yeni Netflix projesi

Share

Reese Witherspoon, romantik komedi türünde iki yeni Netflix yapımıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Witherspoon bu filmlerde sadece rol almayacak; ayrıca kendi medya şirketi Hello Sunshine ile de yapımcılıklarını üstlenecek.

Reese Witherspoon romantik komediler ve başarılı drama oyunculuklarıyla gözlerimizi doldursa da, Legally Blonde’un Elle Woods’u olarak kalbimizde kalıcı yerini edindi bile!

Your Place or Mine filmi, birbirlerinden uzak mesafelerde olsalar da hayatlarında etkili olan ve adeta birbirlerinin yaşamlarını değiştiren iki en iyi arkadaşın hikayesini konu alacak. Devil Wears Prada ve Crazy Ex-Girlfriend senaristi olarak hafızalarımıza kazınan Aline Brosh McKenna bu filmde ilk yönetmenlik denemesini yaşarken yine senaryoyu da kaleme alacak. Filmin yapımcılığını ise Aggregate Films ve Hello Sunshine birlikte yürütecek.

The Cactus ise Sarah Haywood’un aynı isimli 2017’de yayınlanan romanının bir uyarlaması olacak. Filmde 45 yaşında beklenmedik bir hamilelik yaşayan bir kadının hikayesini izleyeceğiz.

Witherspoon yaptığı açıklamada uzun bir süredir Netflix ile iş birliği yapmak için doğru fırsatı beklediğini belirtirken heyecanını şu cümlelerle dile getirdi: “Sarah Haywood’un hikayesi de, Aline Brosh McKenna’nın hikayesi de geleneksel romantik komediler hakkında sevdiğimiz her şeyi güçlü, akıllı ve kararlı kadın karakterlerle birleştiriyor.”

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...