Xiaomi, uygun fiyatlı Mi AirDots 2 SE’yi tanıttı

Share

Çinli teknoloji devi Xiaomi yeni tam kablosuz kulaklığını duyurdu. Mi AirDots 2 SE olarak adlandırılan model Android ve iOS işletim sistemlerini çalıştıran akıllı telefonlarla kullanılabiliyor.

Kablosuz kulaklık isminden de anlaşılabileceği üzere Mi AirDots 2 ve 2S’in daha ucuz versiyonu olarak geldi. Kulaklıklar 14.2 mm’lik sürücülere sahip. Ayrıca gürültü azaltma işlevi sağlayan çift mikrofonla donatıldıklarını belirtelim.

Xiaomi yeni bir kablosuz kulaklık çıkardı: Mi AirDots 2 SE

Mi AirDots 2 SE, Bluetooth 5.0 ve dokunmatik kontrol gibi özellikler sunuyor. Ayrıca XiaoAI, Google Asistan ve Siri gibi popüler sesli asistanlarla uyumlu. Ancak sadece AAC kodek desteği mevcut. Yani Mi AirDots 2 ve 2S gibi LDHC Hi-Res ses kodekini desteklemiyor.

Xiaomi Mi Air 2 SE Fiyatı

Kulaklıkların her biri tek şarjla 5 saat kullanım sağlarken bu süre şarj kutusunun desteğiyle 20 saate kadar çıkabiliyor. Şarj kutusunun üzerinde USB Type-C girişi var. Yaklaşık 1.5 saat içerisinde şarj edilebiliyor.

Xiaomi yeni bir kablosuz kulaklık çıkardı: Mi AirDots 2 SE

Kulaklıklarda hızlı bağlantı özelliği de bulunuyor ancak bu işlev sadece MIUI’li telefonlarla çalışıyor. Xiaomi Mi AirDots 2 SE’nin satışları 19 Mayıs’ta başlayacak. Kablosuz kulaklığın fiyat etiketi ise 24 dolar.

https://www.donanimhaber.com/xiaomi-yeni-bir-kablosuz-kulaklik-cikardi-mi-airdots-2-se--121753

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...