Galaxy Note 20, RAM konusunda iddialı olacak

Share

Galaxy Note 20, RAM konusunda da rakiplerinden önde olmaya hazırlanıyor. Daha önce de parmak izinde önemli bir yeniliği kullanmaya hazırlanan modelde, RAM de oldukça konuluşacak.

Merakla beklenen yeni model için haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz şubat ayında kullanıcılarla buluşan S20 serisinden sonra, Note serisinde de yeni modeller beklenmeye başlanmış durumda.

ullanıcıların merakla beklediği model için yeni bir haber daha ortaya çıktı. Snapdragon ile Exynos işlemci ve S Pen ile kullanıcılarla buluşması beklenen modelde RAM için ilk bilgiler gelmeye başladı. Bilindiği üzere Galaxy S20 ve Galaxy S20 Plus 8 GB ve 12 GB RAM seçeneklerine sahipti. Galaxy S20 Ultra ise 12 GB ve 16 GB RAM olarak kendini göstermişti.

Üst seçenek olarak belirlenen 16 GB RAM seçeneği yeni modele standart seçenek olacak. Yani Galaxy Note 20, RAM seçeneği direkt olarak 16 GB RAM belirlenecek. Bu özelliğin Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Plus modellerinde olacağı söyleniyor.

Öte yandan başka iddialara göre bu iki model 120 Hz yenileme hızına sahip ekranla birlikte piyasaya çıkacak. İki model için de işlemci konusunda Snapdragon 865 modeli konuşuluyor. Exynos kısmında ise öne çıkan bir model henüz yok. Ancak Exynos 992 modelinin bu özellikleri yeni iki modele kazandırabileceği de söyleniyor. Bu işlemci 6 nm fabrikasyon sürecine sahip.

https://shiftdelete.net/galaxy-note-20-ram-konusunda-da-iddiali-olacak

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...