Moda markaları stil sahibi maske üretimine geçti

Share

Banana Republic, Old Navy ve Athleta’nın ardından Gap de stil sahibi müşterilerini sevindirecek bir adım atarak, 36 farklı renk ve desende maske tasarladı. Üç katlı kumaş maskelerin satışı haziranda başlıyor.

Ünlü giyim markası Gap, corona virüs salgınında tıbbi maske tedbirini modaya uygun hale getirdi. Stil sahibi müşterilerini sevindirecek bir adım atan Gap, tam 36 farklı renkte ve desende maske tasarladı.

Hem yetişkinler hem de çocuklar için üretilen yüzde 100 pamuklu poplin kumaştan maskeler, üçlü paketler halinde 15 dolara satışa çıkarılıyor. 15 Haziran’da piyasada olması beklenen maskeler için ön sipariş verilebiliyor.

Üç katlı maskelerin, burun kısmında metal halka, kulaklıklarında da elastik ip kullanıldı.

Gap, Boys & Girls Clubs of America ve Boys & Girls Clubs of Canada adlı kar amacı gütmeyen yardım kuruluşlarına 50 bin yeniden kullanılabilir maske bağışladı.

Öte yandan maske tasarımı yapan tek moda markası Gap olmadı. Daha önce Banana Republic, Old Navy ve Athleta markaları da yüz maskesi üretmişti. Banana Republic ve Athleta’nın satışları da haziran ayında başlayacak.

Banana Republic’in mikrofiber maskeleri mayıs ayı başında piyasaya çıkmasının ardından kısa sürede tükendi.

Old Navy, 5’li paketler halindeki yıkanabilir maskelerini 12,5 dolardan satışa çıkardı.

Athleta’nın da hem yetişkinler hem de çocuklar için ürettiği maskeler 5’li paketler halinde internet üzerinden 30 dolara satılıyor.

NTV

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...