Galaxy Note 20 internet üzerinden tanıtılacak

Share

Coronavirüs salgını, telefon üreticilerine büyük zarar verdi. Fabrikaların kapatılması stok sorunlarına neden olurken, insanların evden çıkmaması ve ekonomik belirsizlikler yaşanması satışların ciddi bir şekilde düşmesine neden oldu. Toparlanma süreci başlarken, tanıtımı henüz gerçekleştirilmeyen ancak oldukça merak edilen telefonların başında Samsung Galaxy Note 20 geliyor.

Samsung bu süreçte şanslıydı. MWC 2020 bile iptal edilirken, son dönemde tanıtılan telefonların neredeyse tamamı internet üzerinde düzenlenen bir etkinlik ile karşımıza çıktı. Ancak, Galaxy S20 serisi salgın patlamadan hemen önce tanıtıldığı için fiziki bir ortamda lansman düzenlendi.

Ancak Güney Koreli üretici yeni amiral gemisinde diğer üreticiler ile aynı kaderi paylaşacak. Kore merkezli kaynakların paylaştığı rapora göre Samsung, corona virüsü salgınına karşı Note 20 serisini çevrimiçi bir etkinlikte tanıtacak.

Galaxy Note 20 lansmanı Samsung için bir ilk olacak

Son dönemde yaşananlara baktığımızda bu şaşırtıcı değil. Ancak Samsung ilk kez bir amiral gemisini halka açık olmayan bir etkinlikte tanıtmış olacak. Ağustos ayında gerçekleştirilecek olan Unpacked etkinliği, Note 20 ve Note 20 Plus ile sınırlı olmayacak. Şirketin aynı zamanda yeni katlanabilir telefonu Galaxy Fold 2’yi tanıtması bekleniyor.

https://shiftdelete.net/galaxy-note-20-lansmani-samsung-icin-bir-ilk-olacak

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...