iPhone 12 kutusundan kulaklık çıkmayabilir

Share

Apple’ın gelecek yıl piyasaya sürmesini beklediğimiz yeni nesil telefonu şimdiden çok konuşuluyor. Telefon hakkında yapılan tahminlere bugün bir yenisi daha eklendi. Bir analistin iddiasına göre iPhone 12 kutu içeriği bizleri EarPods kulaklık ile karşılamayabilir.

iPhone 7 ile 3.5mm jak girişine veda eden telefonların kutusuna lightning bir kulaklık ekleniyordu. İddiaya göre gelecek nesilde kutu içeriğinde kulaklık olmayacak.

Apple’ın kablosuz kulaklığı AirPods, kablosuz kulaklıklara ilham veren ürünlerden bir tanesi oldu. Son yıllarda hızla yaygınlaşan kablosuz kulaklıklar artık bir standart haline geldi diyebiliriz. Analist Ming-Chi Kuo, kulaklık satışlarının artması için iPhone 12 kutu içeriğinde EarPods’un bulunmayacağını iddia etti. Apple’ın yeni nesil kablosuz kulaklığı AirPods Pro için satış tahminlerini 93 milyon olarak açıklayan Kuo, bunu iPhone cihazlarda değişmesini beklediği kutu içeriğine bağladı.

iPhone 12 kutu içeriğinde önemli eksiklik!

Eğer telefonun kutusunda kulaklık bulunmazsa kullanıcılar orijinal EarPods kulaklığı 29 dolar, orijinal AirPods kulaklığı ise 159 dolardan başlayan fiyatlarla alabilecek. Daha önceden mevcut olan kulaklığın fiyatını 29 dolar olarak düşünürsek bu ücret telefonun fiyatından düşülebilir.

iPhone 7 üzerinde 3.5mm jak girişi kaldırıldığında kutu içeriğinde bir dönüştürücü bizleri karşılıyordu. Fakat bu dönüştürücü iPhone XR ve XS ile kaldırılmıştı. Eğer iPhone 12 kutu içeriği bizleri bir kulaklık ile karşılamazsa bu önemli bir sorun olabilir. Bu durumda lightning çıkışa sahip replika kulaklıkların yaygınlaşmasını görebiliriz.

https://shiftdelete.net/iphone-12-kutu-icerigi-ile-ilgili-bomba-iddia

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...