Apple, Çin’deki üretimini azaltmaya başladı

Share

Apple’ın bir süredir tartışılan Çin’den farklı ülkelerdeki üretim süreci ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Bazı kullanıcıların paylaştığı görseller ile birlikte Apple’ın Çin dışı üretim sürecine başladığı ortaya çıkmış oldu. İlk olarak da anlaşıldığı kadarı ile AirPods Pro üretim yeri ile ilgili değişiklik yapılmış.

Apple’ın yeni nesil kablosuz kulaklık modeli AirPods Pro’nun güncel versiyonunu satın alan bazı kullanıcıların dikkatini, şarj ve taşıma kutusunda yer alan üretim yeri farklılığı çekti. Buna göre kutu üzerinde Çin’de birleştirildiği değil, Vietnam’da birleştirildiği ifadesi yer alıyor.

airpods pro üretim yeri

Apple’ın büyük ölçüdeki üretimleri, Çin kapsamında gerçekleştiriliyor. Bir süredir de sadece Çin’deki üretim ile yetinilmemesi, farklı ülkelerde de üretim sürecine başlanması gerektiği yönünde açıklamalar bulunuyordu. iPhone da bu süreçte ismi geçen ürünlerden oluyordu. Bazı iPhone modellerinin Hindistan’da üretilmesi yönünde de bilgiler açıklanmıştı.

https://shiftdelete.net/apple-cindeki-uretimini-azaltmaya-basladi

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...