‘Friends’ tarifleri artık yemek kitabında!

Share

Sona ermesinin ardından 16 yıl geçse de, tüm dünyada bitmek tükenmek bilmeyen bir hayran kitlesi var Friends’in. Tekrar tekrar izlenen bölümleri, ikonikleşmiş sahneleri, esprileri, moda ve güzellik görünümleri hala dillerde.

Dizinin bir diğer detayı ise bu eğlenceli arkada grubunun kurduğu leziz sofralar. Peki size artık Ross’un Moist Maker sandviçini, Phoebe’nin büyükannesinin(!) kurabiyelerini evde yapabileceğinizi söylesek ne dersiniz?

Şef Amanda Yee tarafından yazılmış 70’i aşkın tariften oluşacak yemek kitabı 22 Eylül’de yayınlanacak. Kitapta dizideki ikonik anlardan esinlenilen çeşitli tarifler yer alacak. Aperatif, ana yemek, içecek ve tatlı tariflerinin yer alacağı bu kitap dizinin o özlediğiniz havasını bir nebze mutfağınıza taşıyabilir.

Pandemi nedeniyle ertelenen sürpriz bölümler yayınlanana kadar tariflerle idare edebiliriz gibi görünüyor.

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...