‘Takipinsta’ ile kaliteli sosyal medya hizmeti

Share

Beş yıldır kesintisiz sosyal medya hizmetleri sunan ‘takipinsta.org’, Instagram, Youtube, Facebook, Twitter, Pinterest, Tiktok, Twitch ile ilgili ulaşmak istediğiniz her şeyi özenle sunmaya çalışıyor.

Nasıl takipçi, beğeni ve izlenme satın alabilirim?

Öncelikle kişi satın almak istediği paketi seçiyor. Bu noktada canlı desteğe bağlanarak istenilen paket konusunda yardım alınabiliyor. “SATIN AL” adımında “SATICIYA NOTUNUZ” kısmına kullanıcı adı ya da linki vererek sipariş tamamlanıyor.

Gerçek takipçiler yine takipçi havuzundan mı gönderiliyor?

Gerçek takipçi işleminde birçok Instagram sayfasında çekiliş düzenlenip, çekiliş koşullarında hesabınızı takip etmeyi de ekleyerek gerçek takipçilere sahip olunması sağlanıyor. Yani takipçiler istekleri dışında değil tamamen kendi iradeleriyle sizi takip etmeye başlıyorlar. Hesabı ya da paylaşımları beğenmeyen takipçiler kendi istekleriyle takibi bırakabilirler. Bu tamamen kişinin paylaşımlarının, takipçilerin ilgilerini çekmesiyle ilgilidir.

Takipçi sayımın bir anda yükselmesi hesabım için sorun teşkil eder mi?

Risk her zaman vardır. Fakat bu risk %1 bile değildir.

Takipçilerde ve beğenilerde düşüş oluyor mu?

Takipçiler hiçbir zaman sabit kalmaz. Bu gerçek takipçiler için de botlar için de geçerli bir durumdur. Gerçek takipçiler kişiyi tanımadığı için ya da gönderiler ilgisini çekmediği için takibi bırakırlar. Botlar ise zamanla banlanır ya da Instagram tarafından silinir. Takipçiler düşüş yaşadıktan sonra belli bir sayıda sabitlenir. Beğenilerde ve izlenmelerde ise asla düşüş yaşanmaz.

Instagram Profili Büyütmek İçin Faydalı 10 Adım

İade talep edebilir miyim?

Eğer siparişiniz işleme alınmadıysa iadeniz sorunsuz gerçekleşir. Siparişinizle ilgili işlem başladıysa maalesef işlemi geri almamız imkânsızdır. Bundan dolayı iade yapamayız. Oto beğeniler için iade talep ettiğinizde paylaştığınız gönderi ücretleri kesilip, kalanı iade edilir.

Takipçiler gerçek ve aktif kullanıcılar mı?

https://takipinsta.org/ adresindeki gerçek takipçi paketlerindeki takipçiler %100 Türk ve aktif kullanıcılardır. Normal takipçi paketlerinde ise bot ve pasif hesaplar vardır.

Takipçi satın alırken hedef kitle seçebiliyor mu?

Ne yazık ki böyle bir seçenek sunulmuyor. Takipçiler, beğeniler ve izlenmeler karışık olarak gönderilir.

Hediye takipçi ve telafi hizmetleri nasıl?

Takipçi paketlerinden satın alındığında, paket açıklamalarında var ise, fazladan %10 hediye takipçi gönderilir ve 1 ay içinde geçerli olmak üzere 2 kez telafi talep edilebilir. (Gerçek takipçi siparişlerinde, takipçiler kendi iradeleriyle takibi bırakabildikleri için telafi sağlanamıyor.)

You may also like...