GTA 6, 2023 yılında gelebilir

Share

GTA 6’nın çıkış tarihiyle ilgili bir gelişme yaşandı. Take-Two’nun yaptığı bir dosyalama işleminde ortaya çıkan reklam bütçeleri, GTA 6’nın 2023’te gelebileceğine işaret ediyor.

Tarihin en sevilen eğlence ürünlerinden olan Grand Theft Auto’nun merakla beklenen yeni oyunu için bugün ilginç bir gelişme yaşandı. Yayıncı stüdyo Take-Two tarafından ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na gönderilen bir dosyada, GTA 6’nın 2023 yılında yayınlanabileceğine işaret eden bazı bilgiler yer alıyor.

Reklam bütçesinde ani artış

Take-Two’nun paylaştığı dosyada, önümüzdeki yıllar için planlanan reklam harcamalarıyla ilgili veriler bulunuyor. 2023-2024 mali yılı için tam 89 milyon dolarlık müthiş bir reklam bütçesi ayırılmış. Bir önceki ve bir sonraki mali yıllara göre iki katın üzerinde bir para harcanması planlanıyor. Ayrıca şu an içerisinde bulunduğumuz mali yılın da yaklaşık 9 katı.

İlginizi Çekebilir GTA 6’nın geliştirme süreci resmen başladı; ancak kötü bir haber var
VentureBeat’a konuşan yatırım analisti Jeff Cohen, reklam harcamalarındaki bu ani yükselişin GTA 6’nın çıkış tarihine işaret ettiğini söyledi. Jeff Cohen,”Rakamlardaki bu değişime nasıl bir anlam yüklemeliyiz elbette şu anda emin değiliz, ancak daha önce benzer bir durumla karşılaştığımızda Red Dead Redemption 2’nin çıkışını doğru bir şekilde tahmin edebilmiştik.” sözlerini kullandı.

https://www.donanimhaber.com/gta-6-nin-cikis-tarihiyle-ilgili-ilginc-gelisme-2023-te-mi-geliyor--122132

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...