Tenet’in patlama sahnesinde gerçek bir uçak kullanıldı

Share

Batman The Dark Knight üçlemesi, Interstellar ve Inception gibi filmlerle tanınan ünlü yönetmen Christopher Nolan’ın yeni filmi Tenet’in oyuncularından John David Washington, filmdeki çarpma sahnesinde gerçek bir uçağı bir binaya çarptıklarını söyledi.

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınına rağmen gösterimi henüz ertelenmeyen Tenet’in fragmanında bir kısmı görülen çarpma sahnesinin detayları ortaya çıktı. Filmde başrolde oynayacak olan John David Washington, CinemaBlend’e yaptığı açıklamada çarpma sahnesinin gerçek bir uçağın bir binaya çarptırıldığını söyledi.

Washington, “O gerçek bir uçaktı ve bina da gerçekti. Uçak binaya çarptı. Bütün çekim ekibi şahit olduk ve alkışlamaya başladık. İnanılmazdı.” dedi.

Filmin 22 Mayıs’ta gelen fragmanında John David Washington’ın Üçüncü Dünya Savaşı’nı durdurmakla görevlendirilen bir gizli ajan rolü oynadığı görülüyor.

T24

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...