BluTV popüler HBO dizilerini yayınlayacak

Share

HBO imzalı dizilerin bazıları gerçektenden de çok popüler. Bildiğiniz gibi efsane dizi Game of Thrones‘tan tutun da geçen yılın ödüllü yapımları arasında yer alan mini dizi Chernobyl de HBO imzalı. BluTV, YouTube üzerinden yaptığı bir paylaşımla resmi olarak HBO imzalı dizileri izleyebileceğinizi duyurmuş oldu. Peki sevilen hangi HBO dizileri BluTV’ye geliyor?

HBO resmi olarak ülkemizde bulunmuyor. Bu sebeple platformun birçok efsane yapımına ulaşmak için yasa dışı yolları kullanmak gerekiyor. Hâl böyle olunca bazı dizileri izlemek gerçekten de işkence haline gelebiliyor. BluTV de HBO’nun sevilen bazı dizilerini bünyesine ekliyor. Bunun ardından akıllarda bir soru beliriyor: Hangi HBO dizileri BluTV’ye geliyor?

Başta Game of Thrones, Westworld, Entourage, Sex and the City ve The Sopranos gibi milyonlarca kişiyi etkilemiş olan diziler, izleyiciler ile buluşacak. Ayrıca yine çok sevilen True Detective, The Leftovers, Chernobyl ve Six Feet Under gibi popüler HBO dizileri de yakında BluTV’deki yerini alacak.

24 Mayıs 2020 tarihinde resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla bu dizilerin kendi bünyesinde olacağını açıklayan BluTV, YouTube üzerinden yayımladığı video ile söz konusu durumu da kanıtlamış oldu.

https://shiftdelete.net/sevilen-hbo-dizileri-blutv-ye-geliyor-iste-o-yapimlar

 

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...