Türkiye’de coronavirus ölüm oranı yüzde 2.8

Share

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, John Hopkins Üniversitesi tarafından hazırlanan verileri paylaştı ve “26 Mayıs itibarıyla Türkiye’de ölüm oranı yüzde 2.8” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınının Türkiye’deki seyriyle ilgili olarak açıklamada bulundu.

John Hopkins Üniversitesi tarafından hazırlanan veriyi kişisel Twitter hesabında paylaşan Koca, “Ölüm oranları da Ankara’nın başarısını ortaya koyuyor. Johns Hopkins Üniversitesi verilerine göre 26 Mayıs itibarıyla Türkiye’de ölüm oranı yüzde 2.8. Bu oran İngiltere’de 14.1. İtalya’da 14.3. Fransa’da 15.5. ABD’de ise 5.9” dedi.

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı son verilere göre Türkiye’de koronivüsten ölenlerin sayısı 4 bin 431, toplam vaka sayısı ise 159 bin 797.

Nayn

Ferhan Demir

İçinde her daim kıpırdanan editoryal haykırışı Serinletici ile hayata geçiren Ferhan Demir tam bir yabancı dizi tutkunu. Kore dizilerinden anime'lere uzanan bu geniş yelpaze Ferhan için kuşkusuz bir başlangıç noktası ama asla bir son nokta değil. Hayatın teknoloji ve kültür sanat ihtiyacını da yazılarına dökmeye kararlı olan Ferhan, Ankara'da özel bir şirkette ömrünü tüketmekle meşgul...

You may also like...