5X5: Shakira ve alev alan şarkıları

Share

Sevilen şarkıcı Shakira’dan yeni albüm müjdesi geldi. Twitter’dan hayranlarına, “Tweet’lerinizi okudum patronlar. İş üstündeyim!” mesajını yayınlayan sevilen şarkıcı 3 yıllık aranın ardından yeni bir albüm için çalıştığını resmi olarak duyurmuş oldu.

Yeni albüm haberi bizleri eskilere götürdü ve en iyi Shakira şarkılarını listeleyelim dedik.

90’lı yıllardan itibaren hayatımıza giren Shakira ilk büyük patlamasını ‘Ojos Asi’ isimli mistik şarkısıyla elde etmişti. Onun ardından ardı arkası kesilmeyen hit parçalar ile hem albümleri çok satanlar listesinden inmedi hem de dünya turnelerine yenilerini ekledi.

Yalnızca güzel bir sesten ibaret olmayan Kolombiyalı şarkıcı, sahnedeki danslarıyla her konserini görsel bir şölene dönüştürmeyi başarıyor. Aradan geçen yıllara rağmen popülerliğinden bir gram bile kaybetmedi.

Dansları, düetleri ve kendine has derin sesiyle Shakira’yı hep severek dinledik. Şimdi sınav zamanı… En iyi 5’i seçme zamanı!

5- Ojos Así

4- Whenever, Wherever

3- Underneath Your Clothes

2- Hips Don’t Lie

1- La Tortura

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...