Elon Musk, Twitter’a tekrar ara verdi

Share

Son dönemin tartışmasız en çok konuşulan insanlarından olan Elon Musk, geçmişte yaptığı gibi bir kez daha Twitter kullanmaya ara verdiğini açıkladı. Sade bir açıklamada bulunan Musk, neden Twitter’ı bıraktığını ve ne zaman döneceğini açıklamadı.

SpaceX ve Tesla şirketlerinin sahibi olan ve 21. yüzyılın en ilginç insanlarından olan Elon Musk’ın her hareketi olay oluyor. Gerçekleştirdiği başarıların yanında attığı tweet’lerle de eleştirilere maruz kalan aykırı teknoloji dehası, yeni kararını 35.4 milyon takipçili Twitter hesabından yayınlandı.

Birkaç yıl önce de aynı hareketi yapan Elon Musk Twitter kullanmaya ara verdi. Şu an için kendisinin Twitter’a ne zaman döneceği belli değil.

Elon Musk Twitter kullanmaya ara verdi

Musk’ın bu hamlesinin ardındaki nedenler arasında koronavirüs salgının oluşturduğu işsizlik ve ABD’deki George Floyd olayları sebebiyle gündemden uzaklaşmayı seçmiş olabileceği konuşuluyor. Tabi ki tek neden olarak bunlar da yer almıyor, yakın zaman önce bebek sahibi olan Musk, bebeğiyle daha fazla vakit geçirmeyi seçmiş de olabilir.

https://shiftdelete.net/elon-musk-twitter-kullanmaya-ara-verdi-sasirtan-karar

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...