PlayStation 5 tanıtımı ertelendi

Share

Geçtiğimiz günlerde Sony tarafından duyurulan 4 Haziran 2020 resmi PlayStation 5 tanıtım tarihi tüm konsol oyuncularını heyecanlandırmıştı. Sony, yeni bir açıklama yaparak PlayStation 5 tanıtımı için erteleme kararı aldığını duyurdu.

2020 yılının en çok beklenen olaylarından olan Sony PlayStation 5 tanıtım tarihi resmen ertelendi. Resmi Twitter hesabından açıklama yapan Sony, ABD’deki olaylardan dolayı bu kararı aldığını belirtti.

Sony Interactive Entertainment; “4 Haziran tarihindeki PlayStation 5 etkinliğini erteleme kararı aldık. Dünya genelindeki oyuncuların PS5 oyunlarını heyecanla beklediğini biliyoruz ancak bugünlerin kutlama zamanı olmadığını düşünüyor ve daha önemli seslerin duyulması için geride duruyoruz.” açıklamasında bulundu.

Bilindiği üzere ABD’deki protestolar, 46 yaşındaki George Floyd’un bir hafta önce Minneapolis’de polis memuru tarafından öldürülmesiyle başlamıştı. Günün erken saatlerinde Sony, Black Lives Matter hareketini destekleyen bir açıklama da paylaştı. Şirket, “Siyah ırklara karşı sistem ırkçılığı ve şiddetini kınıyoruz” açıklamasında bulundu.

https://shiftdelete.net/sony-playstation-5-tanitimi-ertelendi

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...