Friends senaryosu Jennifer Aniston’dan red mi aldı?

Share

16 yıl sonra rüya takımın bir araya gelmesiyle yeni bir Friends bölümü çekileceği için heyecan dorukta. Yapımcılar da heyecanı ve beklentiyi yükseltmek adına peş peşe Friends haberleri ile gündemi sıcak tutuyorlar.

Koronavirüs sebebiyle ertelenen özel bölüm hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Güya sevgili Rachel Green’imiz Jennifer Aniston’un özel bölümün senaryosuyla ilgili endişeleri varmış ve hem çekilecek yeni bölümü hem de senaryoyu tekrar değerlendirmek istiyormuş.

Çekimlerin başlamasına az bir süre kala Jennifer Aniston’ın böyle bir karar vereceğini hiç sanmıyoruz. Her ne kadar Aniston’a yakın kaynaklar(!) oyuncunun senaryoyu fiyasko olarak nitelendirdiğini söylese de resmi bir açıklama gelmediği için spekülasyon olduğu düşünülüyor.

Önceki setlerden rol arkadaşları da Aniston’ı her zaman çok disiplinli biri olarak tanımlıyorlar.. Dolayısıyla bu haberin gerçekliğine inanmıyor ve özel bölümü beklemeye devam ediyoruz.

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...