Xiaomi Mi Notebook güçlü pil ömrüyle geliyor

Share

Xiaomi, Mi Notebook isimli yeni dizüstü bilgisayarını tanıtmaya hazırlanıyor. Çinli firma, bu modelin ince çerçeveye ve yüksek ekran – gövde oranına sahip olduğunu ifade etti. Xiaomi Mi Notebook özellikleri netleşiyor.

Mi Notebook’un pil ömrünü “destansı” kelimesi ile tanımlayan Xiaomi, yeni dizüstü bilgisayarını 11 Haziran 2020 tarihinde tanıtmak adına bir etkinlik düzenlenyecek. Bu bağlamda Xiaomi’nin Apple, Dell, HP ve Asus gibi markalara rakip olacağını söyleyebiliriz.

Alınan bilgilere göre Mi Notebook’un pil ömrü 12 saat olacak. Bu model, en uzun pil ömrüne sahip dizüstü bilgisayarlar için hazırlanan listelere girecek gibi gözüküyor. Bilindiği üzere Xiaomi, Redmi adı altında da bilgisayarlar üretiyor.

RedmiBook modelleri, AMD Ryzen 4000 serisinin işlemcileri tarafından desteklenmişti. Bazı kaynaklar, bu modelin 10. Nesil Intel işlemcili yeni bir RedmiBook 14 olduğunu söylüyor. Ayrıca yeni cihazın grafik birimine NVIDIA’nın güç vereceği belirtiliyor.

Xiaomi Mi Notebook için herhangi bir depolama ve RAM bilgisi verilmedi. Buna ek olarak bu modelin adı henüz açıklanmadı. Kendisinin fiyatı 60.000 Hindistan rupisi olabilir. Bu fiyat da şu an için 5372 Türk lirasına tekabül ediyor.

11 Haziran 2020 tarihinde kendisi ile ilgili en doğru bilgilere erişeceğiz. Mi Notebook’un Türkiye’ye gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

https://shiftdelete.net/xiaomi-mi-notebook-ozellikleri-netlesiyor-pil-omru-nasil

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...