Apple Card sahipleri taksitle iPad ve Mac alabilecek

Share

Apple Card kullanıcılarına Apple’dan bir kolaylık daha geldi. Firma artık Goldman Sachs destekli Apple Card abonelerine aylık ödeme yoluyla iPad ve Mac alma imkanı sunacak.

Apple, yeni Bloomberg raporuna göre aylık düzenli ödemeler yoluyla iPad ve Mac cihazları müşterileriyle buluşturacak. Ödemeleri Apple Card yoluyla alacak olan Apple, bu sayede iki platforma da kullanıcı çekmiş olacak.

iPad, Mac, Apple Pencil, iPad klavyeleri ve Mac XDR Display için 12 aylık faizsiz bir plan önerilirken AirPods, HomePod, Apple TV gibi cihazlar ise 6 aylık faizsiz bir planla gelecek. Apple geçen yıl 24 aylık bir planla faizsiz şekilde iPhone satın alımına da imkan sağlamıştı ve Apple Card sayesinde yüzde 3 nakit iade ekstrası da cihazla geliyordu.

Apple’ın Goldman Sachs partnerliği ile birlikte kullanıcılarına sunduğu Apple Card, ülkemizde ve aslında çoğu dünya ülkesinde hâlâ kullanılabilir olmasa da kartın sunduğu avantajlar, Apple severler için oldukça kıymetli.

https://www.donanimhaber.com/rapora-gore-apple-card-sahipleri-aylik-odemeyle-ipad-ve-mac-alabilecek--122473

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...