Natalia Oreiro resmen Rus vatandaşı oldu!

Share

Bir dönem hem Latin dünyasını hem de pembe dizi düşkünü ülkemizi etkisi altına alan Vahşi Güzel dizisini hatırlamayanınız yoktur. Vahşi Güzel (Muneca Brava) dizisindeki Milagros rolüyle tanıdığımız Latin şarkıcı ve oyuncu Natalia Oreiro, Rus vatandaşlığına geçti.

Aslen Uruguay doğumlu olan ve Arjantinli olarak bilinen Natalia Oreiro pek çok kez kendisini Rus biriymiş gibi hissettiğini ve Rusya vatandaşı olmak istediğini söylemişti.

Geçtiğimiz yıl katıldığı TV programından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenen Oreiro, Rus pasaportuna sahip olmak istediğini bir kez daha dile getirdi. Putin de Rusya sevgisiyle donatılmış başarılı şarkıcının kendi bayrakları altında daha mutlu olacağına kanaat getirmiş olacak ki geçtiğimiz günlerde Natalia Oreiro’nun resmen bir Rus vatandaşı olduğu açıklandı.

Bu haberi sevinçle karşılayan Ruslar sosyal medya aracılığıyla Oreiro’ya hoş geldin mesajları yayınladılar. Uruguay’ı kızdıracak bu hamlenin Rusları sevindirdiği bir gerçek.

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...