iPhone 12 EarPods olmadan kutudan çıkacağa benziyor

Share

Gecikeceği iddia edilen yeni iPhone 12 ile ilgili bugün kötü bir haber daha geldi. Bir süredir tasarım ve donanım özellikleri sızıntısıyla karşımıza çıkan iPhone 12 bugün de kutu içeriği iddiasıyla gündemde.

Bir süredir donanım, tasarım ve hatta çıkış tarihi sızıntılarıyla gündemde olan iPhone 12 hakkında üzücü bir sızıntı geldi. İsabetli sızıntılarıyla tanınan Wedbush analisti Dan Ives’in yeni araştırma raporu, yeni iPhone’ların kutu içeriği ile ilgili önemli iddialara yer verdi.

Dan Ives’e göre, Apple bu yıl çıkacak yeni iPhone serisi içerisinde EarPods kulaklıkları barındırmayacak. Şirketin buradaki stratejisini ise Ives ; “Apple’ın bu hamlesi sadece maliyetleri azaltmaya yardımcı olmayacak. Aynı zamanda AirPods satışlarında da önemli derecede artış olmasını sağlayacak.” sözleriyle açıkladı.

Ayrıca Ives daha önce paylaştığı bir yatırımcı notunda da, şirketin bu yıl 65 milyonluk AirPods birim hedefini artırması için önemli bir yol izleyeceğini belirtmişti. Ives’in iddiaları doğruysa, Apple ilk defa kulaklık barındırmayan bir iPhone piyasaya sürecek. Bu iddiaları doğru bulmayanlar olsa da, isabetli sızıntılarıyla tanınan diğer bir analist Ming-Chi Kuo da buna benzer bir tahminle ilgili geçtiğimiz ay bir rapor yayınlamıştı.

https://shiftdelete.net/iphone-12-earpods-olmadan-kutudan-cikabilir

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...