Mamma Mia’dan 3. film müjdesi!

Share

Müzikal denilince akla gelen ilk yapımlardan biri olan Mamma Mia’dan 3. film müjdesi geldi.

Meryl Streep ile Amanda Seyfried’in başrolünü paylaştığı Mamma Mia filminin yapımcısından ‘3. film hazırlığı’ haberi geldi. Bu haber karşısında sevinen Mamma Mia hayranlarının aklındaki ilk soru, filmin ne zaman vizyona gireceği.

Elbette pandemi sebebiyle hazırlık aşamasında aksaklıklar yaşandığını belirten Craymer, Mamma Mia’nın devam filminin muhakkak çekileceğinin altını çizdi.

Mamma Mia’ya dair haberler bu kadar değil elbette. 3. filmde ABBA üyeleri Benny Andersson ve Bjorn Ulvaeus’un yazdığı dört yeni şarkı da yer alacak. ABBA’nın efsane şarkılarıyla donatılmış Mamma Mia filmlerinde çıta daha ne kadar yükselebilir ki sorusu geliyor aklımıza.

Tabii 3. filmi konuşurken 2. filmden de bahsetmemek olmaz. İlk filmin 2008 yılında vizyona girmesinin ardından tam 10 yıl sonra 2. filmi sinema salonlarında karşıladık. Serinletici ekibi olarak 2018 yılında vizyona giren Mamma Mia Here We Go Again filmini ön gösterimde izlemiştik.

Yıllar geçse de Mamma Mia heyecanımız asla sönmüyor, aksine alev alev yanıyor!

Bizler de herkes gibi filmle ilgili detayları bekliyor olacağız.

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...