iPhone 12 kutu içeriğinden şarj cihazı çıkmayabilir

Share

Apple’ın merakla beklenen yeni telefonu iPhone 12 kutu içeriği ile bizleri üzecek gibi görünüyor. Yeni amiral gemisinde kulaklık bulunmayacağı iddiaları güçlenirken bekleyenleri üzen bir iddia daha ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde bir görüntü sızdırıldı, bu görüntü iddiaya göre telefonun şarj cihazıydı.

Amiral gemisi telefonun kutusunda kulaklık bulunmama ihtimali bekleyenleri kızdırmıştı. Şimdi ise kutu içeriğinde şarj cihazı olmayabileceği ihtimali konuşuluyor.

Geçtiğimiz ay Ming-Chi Kuo adlı bir analist iPhone 12 hakkında bir iddia ortaya atmıştı. İddiaya göre telefonun kutusunda EarPods kulaklık göremeyeceğiz. Bu iddia bazı analistler tarafından da destekleniyor, hatta kesin gözüyle bakılıyor. Şimdi ise analistler telefonun kutusundan şarj cihazı çıkmayacağını söylüyor, bunun yerine sadece bir lightning kablo karşımıza çıkabilir.

iPhone 12 kutu içeriği şarj cihazı olmadan gelirse azalan plastik kullanımı çevreye faydalı olabilir, fakat halihazırda bir şarj cihazına sahip olmayanlar epey öfkelenecek gibi görünüyor. Eğer bu eksiklik ile karşılaşırsak bunun maliyeti 18W güç adaptörü için 229TL, 30W güç adaptörü için 379TL olacak.

Bu hafta bir Twitter kullanıcısı iPhone 12’nin şarj cihazının fotoğrafını paylaşmıştı, ilgili fotoğrafın gerçek olup olmadığını bilmesek de transparan tasarım kimilerinin hoşuna gitmişti. Söylentilere göre Apple yeni amiral gemisi telefonlarını Eylül ayında tanıtacak. iPhone 12 serisi tanıtıldığında her şey kesinlik kazanmış olacak.

Tıpkı iPhone X ve XR modellerinde olduğu gibi telefonun siparişe açılma süreci birkaç ay gecikebilir.

https://shiftdelete.net/iphone-12-kutu-icerigi-bir-eksik-daha

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...