2021 Ford F-150 internet üzerinden güncellenebilecek

Share

Birçok otomotiv markasına öncülük eden Tesla, yenilikçi yaklaşımıyla diğer şirketlere ilham vermeye devam ediyor. İlk olarak Tesla’da gördüğümüz internet üzerinden araç yazılımı güncelleme özelliği 2021 Ford F-150 modellerinde de yer alacak.

Ford markasının en çok bilinen ve Amerika’da en çok tercih edilen modellerinden biri olan F-150, yeni versiyonu ile daha iyi bir sürüş deneyimi yaşatacak.

Sürücüler, internet üzerinden güncelleme özelliği sayesinde yeni özellikleri servise gitmeye ihtiyaç duymadan aktifleştirebilecek. Yeni model, Sync 4 adı verilen bilgi-eğlence sistemini içerecek. Bu özellikler sayesinde yeni F-150 yüksek standartlardaki ilk pikap araç olacak.

2021 Ford F-150 internet üzerinden güncellenebilecek

Geliştirilen konsol tasarımı sayesinde vites topuzu katlanabilir hale geldi. Bu sayede daha fazla yer sağlanacağını belirten Ford yetkilileri, dizüstü bilgisayar kullanabilecek kadar alan artışı olduğunun altını çizdi.

Pro Power Onboard adı verilen yeni sistem sayesinde sürücüler harici elektrik kaynağına sahip olacak. 120 Volt prizler ile gelecek olan özellik 2 kW enerji üretebilecek. Ayrıca 240 Volt isteyen kullanıcılar için 7.2 kW versiyonu da yer alacak. Yetkililer, “Bu özellik sayesinde istediğiniz herhangi bir yerde inşaat işlerinizi halledebileceksiniz.” ifadelerini kullandı.

Gücünü 45 beygir elektrikli motor ve çift turbo 3,5 litrelik V6 motordan alacak olan F-150, 10 vitesli otomatik şanzıman ile karşımıza çıkıyor.

https://shiftdelete.net/2021-ford-f-150-internet-uzerinden-guncellenebilecek

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...