Julia Quinn’in romanı dizi oluyor!

Share

Başarılı yazar Julia Quinn’in romanlarını severek okuduk yıllarca. Geçmiş zaman modasını bolca flört ve kalp ağrısı ile süsledi; gösterişli balo salonlarına cesur danslar ve dönemin hor gördüğü kadınlara bolca karakter kattı.

Nükteli diyaloglar ile güldük, cesur adımlar ile ilham bulduk. Kitapları okurken her daim ‘çok güzel bir film olurdu’ ya da ‘dizisi de çekilebilirdi’ deyip durduk. Sonunda sesimizi tabii ki de Netflix duydu. Yeniliklere ve farklılıklara meraklı olan dijital yayın platformu, Julia Quinn’in ülkemizde ‘Yüreğe Söz Geçmiyor’ adıyla yayınlanan ‘The Duke and I’ romanını dizi olarak çekmeye karar verdi.

Bridgerton ailesinin kızlarının ve oğlanlarının hayatlarının dönüm noktası olan aşk hikâyelerini anlatan tarihi aşk romanlarını Bridgerton serisi adı altında toplayan Netflix, sanıyoruz ilgi çekip çekmemesine göre dizilerin devamına karar verecek. Julia Quinn’in çok satan romanlarından uyarlanan bu dizi, Regency dönemi Londrası’nda, yüksek sosyetenin şehvetli, şatafatlı ve rekabetçi dünyasında geçecek.

Oyuncu seçimi konusunda her zamanki gibi bir Netflix dokunuşu ile karşı karşıyayız.

Sosyetenin sözünü sakınmayan güzel Daphne’sini Phoebe Dynevor oynarken, asi ve yakışıklı Simon Basset rolünde ise Regé-Jean Page’i izleyeceğiz…

2020 yılında Netflix’te yayınlanacak dizi için heyecanlıyız. Umarız kitapların okuyucularda yarattığı büyülü dünyayı sürdürebilir…

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...