Redmi 9A ve Redmi 9C tanıtıldı

Share

Xiaomi’nin alt markası olan ve uygun fiyatlı modelleri ile ülkemizde yoğun ilgi gören Redmi bu ayın başında tanıttığı Redmi 9’un ardından iki yeni model ile daha karşımıza çıktı. Redmi 9A ve Redmi 9C özellikleri / fiyatı resmiyet kazandı.

Detaylara geçmeden önce ayrıntılı resmi özelliklerin açıklanmadığını belirtmek isteriz. Şirketin Facebook hesabında yapılan paylaşımda her iki cihazın temel özellikleri paylaşıldı ve fiyatının ne kadar olacağı gözler önüne serildi.

Redmi 9A özellikleri ve fiyatı

MediaTek Helio G25 işlemciden güç alan Redmi 9A, 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanı ile karşımıza çıkıyor. 6.53 inç büyüklüğündeki ekranı 720p çözünürlük sunan telefon, 5000 mAh bataryadan besleniyor. Cihazın arka tarafında 13 Megapiksel, ön tarafında 5 Megapiksel kamera yer alıyor.

Redmi 9A özellikleri ve fiyatı

Redmi 9A’nın fiyatı 359 RM yani 85 dolar olarak belirlendi.

Redmi 9C özellikleri ve fiyatı

Redmi 9C ise MediaTek’in bir diğer işlemcisi olan Helio G35‘den güç alıyor ve 2 GB RAM / 32 GB depolama alanı ile karşımıza çıkıyor. 6.53 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlük sunan bir ekranın yer aldığı telefon, 5000 mAh bataryadan besleniyor. Önde 5 Megapiksel kamera kullanılmaya devam edilirken, arka tarafta 13 Megapiksel ana kameraya iki kamera daha eşlik ediyor.

Redmi 9C özellikleri ve fiyatı

Redmi 9C’nin fiyatı 429 RM yani 100 dolar olarak belirlendi. Ancak, bu iki kameranın detayları henüz bilinmezliğini koruyor.

https://shiftdelete.net/redmi-9a-ve-redmi-9c-tanitildi

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...